Λαμία: Υγειονομική Βόμβα για τη δημόσια Υγεία ο σκουπιδότοπος

Άκρως επικίνδυνος για τη Δημόσια Υγεία και την ασφάλεια ο σκουπιδότοπος της Λαμίας, ενώ έρχονται μεγάλα πρόστιμα, που θα πρέπει να πληρώσει ο Δήμος, για την τραγική κατάσταση των τελευταίων ετών.

Ο Δήμαρχος ζήτησε να γίνει το βράδυ της Πέμπτης μια άτυπη συνεδρίαση στην αίθουσα της οδού Αινιάνων για να ενημερώσει όλες τις παρατάξεις για την τραγική κατάσταση, στην οποία βρίσκεται ο «ΧΥΤΑ» Λαμίας.

Η παράταξη του Γιώργου Κοτρωνιά δεν ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση, ενώ αποχώρησαν από την αίθουσα οι επικεφαλής των άλλων παρατάξεων, εκτός του Παναγιώτη Στασινού, που δεν αρνήθηκε την ενημέρωση.

Ο Νίκος Σταυρογιάννης έκανε λόγο για μια εξαιρετικά σοβαρή κατάσταση και τόνισε ότι θα θέσει το θέμα στον Υπουργό Εσωτερικών, ώστε να βρεθούν λύσεις για το σοβαρό αυτό θέμα.

Από την όλη διαδικασία προέκυψε ότι τα προηγούμενα χρόνια, ενώ όλοι γνώριζαν τι συμβαίνει κανείς δεν φρόντισε να λύσει το πρόβλημα, ενώ δεν υπάρχει ούτε μια έκθεση από τους επιθεωρητές περιβάλλοντος, που να περιγράφει την κατάσταση που επικρατεί στον σκουπιδότοπο της Λαμίας.

«Τα σκουπίδια εκεί που ξέρουν να τα διαχειριστούν φέρνουν χρήματα. Στη Λαμία φέρνουν τον θάνατο…», είπε μεταξύ άλλων ο Παναγιώτης Στασινός.

Πηγή: lamiareport.gr

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΧΥΤΑ, ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΔΗΜΟΣ ΛΑΜΙΑΣ, ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΛΑΜΙΑΣ, ΣΤΑΣΙΝΟΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!