Λαμία: Έκλεψαν μηχάνημα του Δήμου αξίας 50 χιλ ευρώ

«Φτερά» έκανε τεράστιος μηχανικός κομποστοποιητής του Δήμου Λαμιέων, ο οποίος ήταν μέσα σε κοντέινερ.

Το τεράστιο κοντέινερ με τον κομποστοποιητή βρισκόταν σε οικοπεδικό χώρο του Δήμου, δίπλα από το 7ο Δημοτικό Σχολείο στο Παγκράτι.

Το απόγευμα της Δευτέρας οι υπεύθυνοι του Δήμου Λαμιέων ανακάλυψαν ότι έχει εξαφανιστεί. Κανείς δεν ήξερε ποιος τον πήρε και πού μεταφέρθηκε. Η αρμόδια Αντιδήμαρχος Βίβιαν Αργύρη κατέθεσε μήνυση στην αστυνομία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ λίγες ώρες αργότερα το κοντέινερ με τον κομποστοποιητή εντοπίστηκε μέσα σε μάντρα ιδιώτη στη Λαμία.

Την υπόθεση της περίεργης αυτής «μετακόμισης», στην οποία φέρεται να εμπλέκεται κι ένας μόνιμος δημοτικός υπάλληλος του Δήμου Λαμιέων, ερευνά η Ασφάλεια Λαμίας.

Ο κομποστοποιητής αξίζει πάνω από 50.000€ και ήταν ένας από τους τρεις που αγόρασε ο Δήμος Λαμιέων το 2010. Συνολικά είχε δαπανήσει 150.000€.

Ο ένας από αυτούς είχε τοποθετηθεί στο Δημαρχείο, ο άλλος στα Καλύβια και ο τρίτος ήταν αυτό που κλάπηκε δίπλα από το 7ο Δημοτικό σχολείο.

Είναι περιττό να πούμε ότι δεν λειτούργησαν σχεδόν ποτέ, εκτός από τον πρώτο που ήταν στο δημαρχείο και στην αρχή τον επισκέφτηκαν κάποια δημοτικά σχολεία.

Πηγή: lamiareport.gr

 

 

 

 

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΚΛΟΠΗ, ΚΟΝΤΕΙΝΕΡ, ΜΗΧΑΝΗΜΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!