Κοζάνη: Διαγραφή χρεών των λογαριασμών ύδρευσης σε 5 τοπικές κοινότητες

Αιτήματα προς τη ΔΕΥΑΚ για την μη πληρωμή των λογαριασμών ύδρευσης κατά την περίοδο που προσδιορίστηκε χρώμιο στο πόσιμο νερό δηλαδή την περίοδο 2012-2013 ζητούν πέντε τοπικές κοινότητες του δήμου Κοζάνης. Πέρα από τον Άγιο Δημήτριο και το Ρυάκιο, η Ακρινή, η Κοιλάδα και η κοινότητα Δρεπάνου για τον οικισμό Γαλάνη ζητούν τη μη πληρωμή των λογαριασμών ή την επιστροφή των ποσών είτε και συμψηφισμό με τις νέες καταναλώσεις.

Φαίνεται να προχωράει το αίτημα των κοινοτήτων Αγίου Δημητρίου – Ρυακίου, πιο διευρυμένο όμως και σε άλλες κοινότητες που σημειώθηκαν υπερβάσεις του εξασθενούς χρωμίου. Φυσικά δεν αφορά το 2014 η κατανάλωση, αφού τότε είχε γίνει ήδη η σύνδεση με την Ερμακιά.

Οι τοπικές κοινότητες αναμένουν την απόφαση του διοικητικού συμβουλίου της ΔΕΥΑΚ ελπίζοντας για την διαγραφή των χρεών, η οποία προεκλογικά δείχνει να επιτυγχάνεται…

Πηγή: Πρωινός Λόγος Κοζάνης

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΚΟΖΑΝΗ, ΝΕΡΟ, ΟΦΕΙΛΕΣ, ΥΔΡΕΥΣΗ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!