Κωνσταντάτος-Δ. Ελληνικού – Αργυρούπολης: Δόθηκε καθαρό μήνυμα

«Οι δημοκρατικές πόλεις του Ελληνικού και της Αργυρούπολης, οι πόλεις των μεγάλων κοινωνικών κατακτήσεων, της αλληλεγγύης, της ανθρωπιάς, των ανθρώπων της εργασίας και του μόχθου, των ανθρώπων που αγαπούν τη δημιουργία, το φως, τη ζωή, την ανάπτυξη και την εξέλιξη, μίλησαν ξεκάθαρα και έδωσαν ένα καθαρό μήνυμα ότι θέλουν να συνεχίσουν την πορεία ανάπτυξης που έχουμε θέσει στο δήμο μας εδώ και 5 χρόνια.

Είναι μια μεγάλη στιγμή, τόσο για εμένα προσωπικά ως Δήμαρχο, όσο και για την «Ενωμένη Πόλη», τη δημοτική παράταξη των ανθρώπων της, που έφεραν τη μεγάλη ανατροπή, μέσα από το έργο τους, και την προσπάθειά τους.

Δεσμεύομαι προσωπικά, ότι από σήμερα συνεχίζουμε κανονικά, με αμείωτο ρυθμό την υλοποίηση του προγράμματος και του οράματος που έχουμε για τον τόπο μας, ώστε να καταστήσουμε τον δήμο μας, πόλη πρότυπο σε όλη την Ελλάδα.
Η εμπιστοσύνη σας μας δικαιώνει.»

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΜΗΝΥΜΑ, ΔΗΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ, ΚΑΘΑΡΟ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΤΟ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!