Καμίνης για απεργία στην καθαριότητα: Υπάρχουν προβλήματα αλλά δεν χρειάζονται κινητοποιήσεις

«Οι κινητοποιήσεις δεν μπορεί να είναι δυσανάλογες των προβλημάτων και της συνολικής στάσης που, ως δημοτική αρχή, έχουμε στα ζητήματα των εργαζομένων» ανέφερε μεταξύ άλλων κατά την εισήγησή του στη σημερινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της Αθήνας σχολιάζοντας τις προγραμματισμένες κινητοποιήσεις των εργαζομένων στην καθαριότητα.

Συγκεκριμένα ανέφερε ότι «Θα ήθελα να αναφερθώ στις κινητοποιήσεις που έχουν εξαγγείλει για το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, σωματεία των εργαζομένων στην καθαριότητα.

Ο σεβασμός στο δικαίωμα στην απεργία είναι αυτονόητος και δεδομένος.

Ωστόσο οι κινητοποιήσεις δεν μπορεί να είναι δυσανάλογες των προβλημάτων και της συνολικής στάσης που, ως δημοτική αρχή, έχουμε στα ζητήματα των εργαζομένων. Για όσα περνούν μόνο από το δικό μας χέρι, καθώς και για αυτά που συνεχίζονται με ευθύνη άλλων.

Κανένας δεν αμφιβάλλει ότι υπάρχουν προβλήματα. Και θεωρώ ότι κανένας δεν αμφιβάλλει για τη βούληση που έχουμε για συνεχή βελτίωση της λειτουργίας των υπηρεσιών του δήμου.  

Η δημόσια υγεία και η ασφάλεια είναι για εμάς πάντοτε πρώτη προτεραιότητα. Θα συνεχίσουμε το διάλογο με τους εργαζόμενους στην καθαριότητα έως και την τελευταία στιγμή. Δεν πρέπει να πραγματοποιηθεί μία κινητοποίηση που δεν θα ωφελήσει την πόλη, και την μεγάλη προσπάθεια, που κάνουμε όλοι μαζί, για την καθαριότητα στην Αθήνα».    

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΜΙΝΗΣ, ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ, ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!