5 χρόνια από το θάνατο του Θ.Αγγελόπουλου: Εκδήλωση Δ.Αθηναίων στο νέο 2ο Λύκειο Αθηνών

Ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, την Τρίτη 24 Ιανουαρίου, στις 6 το απόγευμα, θα συμμετάσχει σε εκδήλωση αποφοίτων του πρώην Β΄ Γυμνασίου Αρρένων Αθηνών, που θα πραγματοποιηθεί στο νέο 2ο Λύκειο Αθηνών (πρώην βίλα Αμαλίας). Η εκδήλωση είναι αφιερωμένη στα 5 χρόνια από το θάνατο του Θόδωρου Αγγελόπουλου, του οποίου το όνομα ο δήμος Αθηναίων έδωσε στο νέο σχολείο.

Η σχετική πρόσκληση αναφέρει τα εξής:

O ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ και ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΤΟΥ Β΄ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΑΡΡΕΝΩΝ ΑΘΗΝΩΝ σε συνεργασία με την Εκπαιδευτική Κοινότητα του σχολείου, με την ευκαιρία της επαναλειτουργίας του ιστορικού κτιρίου και αποτίοντας ελάχιστο φόρο τιμής στη μνήμη του σπουδαίου Έλληνα δημιουργού και αποφοίτου του σχολείου ΘΟΔΩΡΟΥ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ (27/04/1935-24/01/2012), προσκαλούν αποφοίτους, μαθητές, γονείς και γείτονες την Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 18:00 στο κτίριο της οδού Αχαρνών & Χέυδεν σε εκδήλωση με θέμα Από το Β΄ Γυμνάσιο Αρρένων Αθηνών στο 2 ΓΕΛ Αθηνών «Θόδωρος Αγγελόπουλος».

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ 24ης ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017

• Ξενάγηση στους χώρους του σχολείου από μαθητές του 2 ΓΕΛ Αθηνών «Θόδωρος Αγγελόπουλος».

• Καλωσόρισμα από τη Διευθύντρια του Σχολείου κα Ελένη Πυρρή και τον Πρόεδρο του Συλλόγου των Αποφοίτων κ. Νίκο Βερροιόπουλο.

• Χαιρετισμός του Δημάρχου Αθηναίων κ. Γιώργου Καμίνη.

• Προβολή βίντεο με θέμα «Β’ Γυμνάσιο Αρρένων Αθηνών».

• Θόδωρος Αγγελόπουλος: 5 χρόνια από τον αδόκητο χαμό του, προβολή βίντεο και σχολιασμός από συμμαθητές του.

• Μουσικές αποστροφές από τον Μάριο Στρόφαλη και τους φίλους του. • Cocktail.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΜΙΝΗΣ, ΘΟΔΩΡΟΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!