Ηράκλειο Αττικής: €7 εκατ.από ΥΠΕΣ για αναμόρφωση προϋπολογισμού 2012

Τη λήψη δανείου, ύψους 7.091.906 ευρώ, ενέκρινε η Ελεγκτική Επιτροπή του υπουργείου Εσωτερικών για το Δήμο Ηρακλείου Αττικής, με σκοπό την αναμόρφωση του προϋπολογισμού του. Η Ελεγκτική Επιτροπή του ΥΠΕΣ συνεδρίασε στις 15 Νοεμβρίου και εξέτασε την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου του δήμου για την λήψη δανείου καθώς και την πρόταση Οικονομικής Υποστήριξης.

Το δημοτικό συμβούλιο Ηρακλείου στις 27/9/2012 αποφάσισε για την εγγραφή και λήψη δανείου ύψους 7.091.906 ευρώ, ποσό που αντιστοιχεί σε οφειλές του δήμου προς ιδιώτες προμηθευτές που τους οφείλονται χρήματα από το 1996 και μετά, προκειμένου να μπορέσει να ισοσκελισθεί ο προϋπολογισμός του 2012. Όπως αναφέρει ο δήμος σε ανακοίνωσή του, «η δημοτική Αρχή με την ανάληψη των καθηκόντων της παρέλαβε οικονομικές υποχρεώσεις 27 εκ. ευρώ περίπου οι οποίες είχαν δημιουργηθεί τα προηγούμενα χρόνια».

 

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ(ΑΤΤΙΚΗΣ)


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!