Η ΔΕΥΑ Αλεξανδρούπολης εκσυγχρονίζει τον στόλο οχημάτων της

Ολοκληρώθηκε η παράδοση και παραλαβή πέντε νέων οχημάτων στην ΔΕΥΑ του Δήμου Αλεξανδρούπολης. Έτσι η ΔΕΥΑΑ αντικαθιστά παλιά, γερασμένα και κοστοβόρα οχήματα, με καινούργιας τεχνολογίας και ασφαλή.

Τα οχήματα θα είναι ικανά να μεταφέρουν με ασφάλεια σε δύσβατες περιοχές και σε δύσκολες καιρικές συνθήκες το προσωπικό και τον απαραίτητο εξοπλισμό για την άμεση επέμβαση και την ορθή λειτουργία των δικτύων της ΔΕΥΑΑ για την απρόσκοπτη παροχή ασφαλούς ποιοτικά νερού στους δημότες του Δήμου Αλεξανδρούπολης.

Συγκεκριμένα έγινε η προμήθεια τριών μικρών ανοικτών φορτηγών διπλοκάμπινων οχημάτων τύπου pickup 4X4 που θα εξυπηρετούν τα Τμήματα Διυλιστηρίου, Αποχέτευσης και το Γραφείο Φερών της ΔΕΥΑΑ, ενός μικρού φορτηγού οχήματος τύπου κλούβα για τις ανάγκες δειγματοληψιών του Τμήματος Ποιοτικού Ελέγχου καθώς και ενός μικρού κλειστού φορτηγού οχήματος τύπου VAN για τις ανάγκες του Τμήματος Ύδρευσης.

Όλα τα πιο πάνω εντάσσονται σε ένα γενικότερο πρόγραμμα εκσυγχρονισμού της ΔΕΥΑΑ στον τρόπο λειτουργίας της.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΕΥΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ, ΣΤΟΛΟΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!