Η Αλεξανδρούπολη είναι...ΠΑΝΤΟΥ !!! - Aftodioikisi.gr
Τρίτη
23
Νοέμβριος
Back

Η Αλεξανδρούπολη είναι…ΠΑΝΤΟΥ !!!

Με πρωτότυπες ενέργειες,  στη PHILOXENIA 2021 στη Θεσσαλονίκη,   τα στελέχη του Δήμου Αλεξανδρούπολης, δεν αρκέστηκαν μόνο στην ευγενική υποδοχή και ενημέρωση των επισκεπτών του περιπτέρου τους, αλλά προέβησαν σε όμορφη “επιθετική” προβολή της περιοχής τους.

Οι συνεργάτες του Δήμου Αλεξανδρούπολης επισκέφτηκαν όλα τα περίπτερα των εκθετών, μοίρασαν προωθητικό υλικό  και φωτογραφήθηκαν παντού με την σημαία του Δήμου Αλεξανδρούπολης.

Οι πρεσβείες των ξένων χωρών, οι Περιφέρειες και οι Δήμοι της Ελλάδας που συμμετείχαν ως εκθέτες,  εισέπραξαν την θετική ενέργεια των Αλεξανδρουπολιτών εκφράζοντας τον  ενθουσιασμό τους.

Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης,  συμμετέχει και στην “8η ATHENS INTERNATIONAL TOURISM & CULTURE Expo 2021”,  από 25 έως 27 Νοεμβρίου στο Ζάππειο Μέγαρο στην Αθήνα.

Ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης  Γιάννης Ζαμπούκης,  δίνει ξεκάθαρα το στίγμα της απόφασης του,  να επενδύσει μεθοδικά και με στρατηγικό σχεδιασμό στην Τουριστική Προβολή του Δήμου,  προσδοκώντας σε σημαντικά μετρήσιμα αποτελέσματα επισκεψιμότητας για  κάθε μορφής εναλλακτικού τουρισμού στην Αλεξανδρούπολη ως προορισμό τεσσάρων (4) εποχών.

Η περιοχή διαθέτει όλα τα συγκριτικά πλεονεκτήματα, ως τόπος φιλικός στην οικογένεια και στα παιδιά, φιλικός στο ποδήλατο, με πανέμορφη φύση και καθαρό περιβάλλον, γαστρονομικές εμπειρίες, αξιοθέατα, τουριστικές υποδομές  και  αμέτρητες προκλήσεις και ευκαιρίες για ψυχαγωγία και διασκέδαση.

H Δημοτική αρχή,   προσκαλεί και καλωσορίζει για φιλοξενία τον επισκέπτη ενημερώνοντας τον με σιγουριά ότι:

“Όλα τα Θέλω σου είναι ΕΔΩ!”

“All You Wish Is Here!”

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!