Ξεχώρισε ο Δ. Αλεξανδρούπολης στην 36η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού “PHILOXENIA 2021” - Aftodioikisi.gr
Τρίτη
30
Νοέμβριος
Back

Ξεχώρισε ο Δ. Αλεξανδρούπολης στην 36η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού “PHILOXENIA 2021”

Ξεχώρισε με τις προωθητικές του δράσεις ο Δήμος Αλεξανδρούπολης,  στην 36η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού “PHILOXENIA 2021” στη Θεσσαλονίκη.

Αναρίθμητοι επαγγελματίες του τουρισμού, θεσμικοί παράγοντες, επώνυμοι και ανώνυμοι πολίτες επισκέφτηκαν το περίπτερο του Δήμου, ξεναγήθηκαν ψηφιακά  στα συγκριτικά του πλεονεκτήματα.

Ο Υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας, η Βουλευτής Α΄Θεσσαλονίκης  Κατερίνα Νοτοπούλου, η Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου, ο Περιφερειάρχης ΑΜΑΘ Χρήστος Μέτιος, ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού ΑΜΑΘ Θανάσης Τσώνης,   στελέχη πρεσβειών χωρών που συμμετείχαν στην έκθεση, Δήμαρχοι και αυτοδιοικητικά στελέχη, εκφράστηκαν με τα καλύτερα λόγια για την παρουσία του Δήμου.

Σε περίοπτη θέση στο περίπτερο βρισκόταν τα παραδοσιακά προϊόντα της περιοχής, που μπορεί να γευτεί ο επισκέπτης στα φιλόξενα ξενοδοχεία, στα εστιατόρια και στις παραδοσιακές ταβέρνες που βρίσκονται στην Αλεξανδρούπολη, στις Φέρες και στους πανέμορφους οικισμούς του Δήμου.

Τουριστικοί πράκτορες από το Ισραήλ  την Γαλλία, την Αγγλία, την Γερμανία, την Ουκρανία, την Βουλγαρία, την Λιθουανία, την Πολωνία κ.α,  ενημερώθηκαν πλήρως  από τα στελέχη για τον φιλόξενο Δήμο Αλεξανδρούπολης που προσφέρει πολλές και όμορφες προκλήσεις και ευκαιρίες στους φίλους κάθε μορφής εναλλακτικού τουρισμού.

Η Αλεξανδρούπολη με την δυναμική συμμετοχή της σε μεγάλα τουριστικά δρώμενα, μπήκε στον τουριστικό χάρτη ως ένας προορισμός τεσσάρων εποχών, φιλικός στην οικογένεια, στα παιδιά και τους νέους.

Είναι ένας φιλόξενος τόπος που προσφέρει πολλές και όμορφες προκλήσεις και ευκαιρίες στους φίλους κάθε μορφής εναλλακτικού τουρισμού.

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!