Γιάννης Φωστηρόπουλος: Ανέλαβε από σήμερα τη δημαρχία Π.Φαλήρου

Τρείς μήνες νωρίτερα ανέλαβε την δημαρχία Παλαιού Φαλήρου ο Γιάννης Φωστηρόπουλος, όπως είχε προαναγγείλει η aftodioikisi.gr.

Προηγήθηκαν εσωπαραταξιακές διαδικασίες για την εκλογή νέου δημάρχου στη θέση του παραιτηθέντος Διονύση Χατζηδάκη, λόγω της συμμετοχής του στις εθνικές εκλογές στο ψηφοδέλτιο του Νότιου Τομέα με τη Νέα Δημοκρατία . Οι διαδικασίες διεξήχθησαν στο Παλαιό Φάληρο μεταξύ των μελών της πλειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου , της δημοτικής παράταξης που ηγείτο ο Διονύσης Χατζηδάκης.

Ο  Διονύσης Χατζηδάκης  στήριξε όπως ήταν φυσιολογικό των εκλεγέντα με ευρεία πλειοψηφία,  δήμαρχο Γιάννη Φωστηρόπουλο και τον πρότεινε  ως τον αντικαταστάτη του μέχρι το τέλος της θητείας, ώστε να υπάρχει ομαλή μετάβαση και συνέχεια στο τιμόνι του Δήμου Παλαιού Φαλήρου.

Η συντριπτική πλειοψηφία των 27 συμβούλων που απαρτίζουν την δημοτική παράταξη Χατζηδάκη υπερψήφισε την πρόταση και εξέλεξε τον Γιάννη Φωστηρόπουλο .

Παρόλα αυτά το ενωτικό κλίμα χάλασε αν και αναμενόταν, η  συμπόρευση των Δούμα και Ανδρικοπούλου εναντίον της πρότασης Φωστηρόπουλου, με την υποψηφιότητα του Ανδρέα Δούμα να λαμβάνει μόλις  8 ψήφους.

Ο Γιάννης Φωστηρόπουλος θα είναι από σήμερα ο πρώτος εκλεγμένος δήμαρχος που δεν θα περιμένει την 1η Σεπτεμβρίου για να αναλάβει καθήκοντα αλλά θα ξεκινήσει το έργο του πολύ νωρίτερα.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ, ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΦΩΣΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!