Νεοεκλεγείς δήμαρχος αναλαμβάνει καθήκοντα πριν την 1η Σεπτεμβρίου (φωτο)

Εβδομήντα ημέρες πριν την επίσημη ανάληψη των καθηκόντων του την 1η Σεπτεμβρίου κάθεται στην καρέκλα του δημάρχου Παλαιού Φαλήρου ο νικητής των εκλογών της 2ας Ιουνίου Ιωάννης Φωστρηόπουλος. Συγκεκριμένα, ο κ. Φωστηρόπουλος που είναι σήμερα αντιδήμαρχος Παιδείας, μετά την παραίτηση του νυν δημάρχου Διονύση Χατζηδάκη που εθα είναι υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στο Νότιο Τομέα της Β΄ Αθήνας, από αύριο αναλαμβάνει τα καθήκοντα του Δημάρχου Παλαιού Φαλήρου, ως πρώτος σε σταυρούς δημοτικός σύμβουλος του πλειοψηφούντος συνδυασμού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση  της παραίτησης

του Δήμαρχου Παλαιού Φαλήρου

Διονύση Χατζηδάκη

Αγαπητοί Δημότες και Δημότισσες,

Σήμερα υποβλήθηκε η παραίτηση μου από τη θέση του Δημάρχου στο Πρωτοδικείο Αθηνών, προκειμένου να είμαι υποψήφιος στις επικείμενες Βουλευτικές  εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019 (στην εκλογική περιφέρεια Β3 Νοτίου Τομέα Αθηνών).

Από αύριο αναλαμβάνει τα καθήκοντα του Δημάρχου Παλαιού Φαλήρου, μέχρι την εκλογή Δημάρχου από τον συνδυασμό του επιτυχόντος συνδυασμού για το υπόλοιπο της δημοτικής περιόδου Σεπτέμβριος 2014-Αύγουστος 2019, ο πρώτος σε σταυρούς δημοτικός σύμβουλος του συνδυασμού μου, κ. Ιωάννης Φωστηρόπουλος.

Θέλω να σας ευχαριστήσω από καρδιάς όλους και όλες για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μου δείξατε στα 17 χρόνια της Δημαρχιακής μου θητείας.

Αναφορικά με το πρόβλημα της καθαριότητας που παρουσιάστηκε το τελευταίο χρονικό διάστημα στην Πόλη μας, αυτό οφείλεται στην έλλειψη προσωπικού (οδηγών και οδοκαθαριστών) λόγω λήξης των συμβάσεων τους.

Τις επόμενες ημέρες, το πρόβλημα αυτό θα λυθεί με Κοινή Υπουργική Απόφαση των Υπουργείων Εσωτερικών και Οικονομικών που αναμένεται να εκδοθεί, σύμφωνα με την οποία θα παραταθεί η διάρκεια της σύμβασης του προσωπικού στην Καθαριότητα.

Τέλος εύχομαι σε όλους υγεία, προσωπική και οικογενειακή και να είστε σίγουροι ότι από τη νέα θέση, εφόσον με επιλέξετε για βουλευτή σας, θα είμαι πάντα στο πλευρό σας και θα συνεχίσω να αγωνίζομαι με αίσθημα ευθύνης και συνέπειας, με τόλμη και δύναμη για το καλό της χώρας μας.

Oι κύριοι Φωστηρόπουλος και Χατζηδάκης

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ, ΔΗΜΟΣ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ, ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ, ΝΕΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΙΩΑΝΝΗΣ ΦΩΣΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!