Φλώρινα: Hμερίδα για το Cyberbullying

Hμερίδα με θέμα «Κανόνες Ασφαλούς Πλοήγησης στο Διαδίκτυο-Cyberbullying» θα πραγματοποιηθεί σήμερα στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Δήμου Φλώρινας, στο Νέο Πάρκο.

Η εκδήλωση υλοποιείται στο πλαίσιο των ημερίδων που διεξάγει το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και την συνδρομη του δήμου.

Σκοπός  της ημερίδας αποτελεί η ενημέρωση, αλλά και η εκπαίδευση, τόσο των παιδιών, όσο και των γονέων σχετικά με τους κινδύνους που ελλοχεύουν κατά την πλοήγησή τους στο διαδίκτυο.

Στη σύγχρονη, αλλά και πολύ εξελιγμένη, εποχή μας η εξοικείωση και η ενασχόληση με το διαδίκτυο είναι κάτι παραπάνω από δεδομένο. Κι εδώ έρχεται να προστεθεί η σημασία της συγκεκριμένης εκδήλωσης, αφού κρίνεται επιτακτική η ανάγκη της σωστής πληροφόρησης όλων των κοινωνικών ομάδων, μηδενός εξαιρουμένου.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΗΜΕΡΙΔΑ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ, ΦΛΩΡΙΝΑ, CYBERBULLYING


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!