Ημερίδα για το Cyberbullying στην Φλώρινα

Hμερίδα με θέμα τους «Κανόνες Ασφαλούς Πλοήγησης στο Διαδίκτυο-Cyberbullying» θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 20 Μαΐου στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Δήμου Φλώρινας, στο Νέο Πάρκο στο πλαίσιο των ημερίδων που διεξάγει το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και την συνδρομή του Δήμου Φλώρινας.

Σκοπός της ημερίδας, στην οποία θα μιλήσει ο Υποδιευθυντής της Υπηρεσίας Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, Ταξίαρχος Σφακιανάκης Εμμανουήλ, αλλά και στελέχη της Υποδιεύθυνσης, αποτελεί η ενημέρωση, αλλά και η εκπαίδευση, τόσο των παιδιών, όσο και των γονέων σχετικά με τους κινδύνους που ελλοχεύουν κατά την πλοήγησή τους στο διαδίκτυο.

Οπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, στη σύγχρονη, αλλά και πολύ εξελιγμένη, εποχή μας η εξοικείωση και η ενασχόληση με το διαδίκτυο είναι κάτι παραπάνω από δεδομένο. Κι εδώ έρχεται να προστεθεί η σημασία της συγκεκριμένης εκδήλωσης, αφού κρίνεται επιτακτική η ανάγκη της σωστής πληροφόρησης όλων των κοινωνικών ομάδων, μηδενός εξαιρουμένου.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΗΜΕΡΙΔΑ, ΦΛΩΡΙΝΑ, CYBERBULLYING


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!