Εργαζόμενοι Δ. Λυκόβρυσης-Πεύκης προς Μίχο: Ούτε να το σκεφτεί να κάνει έφεση 

Το δικό του μήνυμα στον δήμαρχο Αγίας Βαρβάρας, Λάμπρο Μίχο στέλνει το Σωματείο Εργαζομένων Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης, με αφορμή την αιφνιδιαστική απόφασή του να ασκήσει έφεση στην απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών που δικαιώνει 27 εργαζόμενους στις κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου.

«Είναι εχθρός των εργαζομένων. Τάσσεται ανοιχτά κατά της μόνιμης και σταθερής εργασίας και υπέρ της εργασιακής ομηρίας και ανασφάλειας των εργαζομένων.», τονίζουν χαρακτηριστικά οι εργαζόμενοι.

Ειδικότερα:

«ΟΥΤΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΕ ΕΦΕΣΗ!

Μονιμοποίηση όλων των συναδέλφων εδώ και τώρα!

Ούτε βήμα πίσω, μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους!

Εντελώς αιφνιδιαστικά ο δήμαρχος της  Αγίας Βαρβάρας προσκαλεί σε συνεδρίαση την οικονομική επιτροπή, την Τρίτη 30 Ιούνη στις 10:00 για να αποφασίσει εκ περιφοράς, για την άσκηση ή μη έφεσης στην απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών που δικαιώνει 27 εργαζόμενους στις κοινωνικές υπηρεσίες (ΒΣΣ, ΚΗΦΗ,ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ) του Δήμου Αγ. Βαρβάρας και μετατρέπει τις συμβάσεις τους σε Αορίστου Χρόνου.

Οι αντεργατικές προθέσεις της δημοτικής αρχής «βγάζουν μάτι». Τις φανερώνουν τόσο η άρνηση του δημάρχου κ. Λάμπρου Μίχου να ικανοποιήσει το αίτημα των εργαζομένων για να τον συναντήσουν, όσο και η αιφνιδιαστική πρόσκληση της οικονομικής επιτροπής. Είναι εχθρός των εργαζομένων. Τάσσεται ανοιχτά κατά της μόνιμης και σταθερής εργασίας και υπέρ της εργασιακής ομηρίας και ανασφάλειας των εργαζομένων.

 Οι 27 εργαζόμενοι χρειάζονται, είναι απαραίτητοι, στηρίζουν τις κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου Αγίας Βαρβάρας, όπως επίσης χρειάζονται επιπλέον προσλήψεις μόνιμου προσωπικού για να καλυφθούν όλες οι ανάγκες των δημοτών.

 Η ικανοποίηση των λαϊκών αναγκών δεν χωράει στην πολιτική των κυβερνήσεων διαχρονικά και των δημάρχων, που τις αντιμετωπίζουν ως κόστος. Η κοινωνικοποίηση των παιδιών μας, η προστασία της υγείας και των δικαιωμάτων μας, δεν μπορούν να είναι εμπορεύματα.

Ο αγώνας των συναδέλφων μας αφορά όλους, γιατί αυτή η πολιτική δεν θα σταματήσει στο Δήμο Αγίας Βαρβάρας.

 Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στους συναδέλφους και θα συμμετέχουμε στις κινητοποιήσεις τους.»

Διαβάστε επίσης: Αγωνιστικές Κινήσεις Συσπειρώσεις ΟΤΑ: Ο κ. Μίχος θέλει συμβασιούχους υπό ομηρία και υποταγή

 

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ, ΔΗΜΟΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ - ΠΕΥΚΗΣ, ΕΦΕΣΗ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]