Επαναληπτικές εκλογές στην τοπική κοινότητα Ελαιοχωρίου του δήμου Τρίπολης – Δείτε τα αποτελέσματα - Aftodioikisi.gr
Τρίτη
27
Σεπτέμβριος
Back

Επαναληπτικές εκλογές στην τοπική κοινότητα Ελαιοχωρίου του δήμου Τρίπολης – Δείτε τα αποτελέσματα

Επαναληπτικές εκλογές πραγματοποιήθηκαν χθες στην τοπική κοινότητα Ελαιοχωρίου του δήμου Τρίπολης για την εκλογή ενός τοπικού συμβούλου και ενός αναπληρωματικού στο τριμελές συμβούλιο της τοπικής κοινότητας.

Στην εκλογική διαδικασία είχαν δηλώσει συμμετοχή δύο συνδυασμοί. Ο συνδυασμός «Νέα Τρίπολη» και ο συνδυασμός «Τρίπολη Αλλάζουμε τα δεδομένα», όμως ο δεύτερος συνδυασμός, δεν τύπωσε ψηφοδέλτια και ουσιαστικά δεν συμμετείχε στις εκλογές, ενώ και οι υποψήφιοι πλην ενός, δεν ψήφισαν τον εαυτό τους.

Ειδικότερα, τα αποτελέσματα της εκλογικής διαδικασίας έχουν ως εξής:

Εγγεγραμμένοι 537, ψήφισαν 52 κι εξ’ αυτών, έγκυρα ψηφοδέλτια βρέθηκαν 43, ενώ άκυρα ήταν 3 και λευκά 6 ψηφοδέλτια.

Τέλος, το σύνολο των εγκύρων ψηφοδελτίων έλαβε ο συνδυασμός «Νέα Τρίπολη» και ο υποψήφιος αυτής Αλέξανδρος Κατσικαντάμης, με αποτέλεσμα να εκλεγεί μόνο αυτός χωρίς να υπάρχει αναπληρωματικός, αφού η συνυποψήφιά του στο συνδυασμό Ελένη Ηλιοπούλου, αν και συμμετείχε στην εκλογική διαδικασία δεν ψήφισε τον εαυτό της.

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!