ΕΔΣΝΑ: Μήνυση κατ’ αγνώστων για καύσεις ελαστικών

Στην υποβολή μήνυσης κατ’ αγνώστων προχωρά ο Ειδικός Διαβαθμιδικός Σύνδεσμος Νομού Αττικής (ΕΔΣΝΑ) για καύση ελαστικών και άλλων υλικών σε χώρο εκτός του ΧΥΤΑ Φυλής.

Το γεγονός έγινε αντιληπτό γύρω στις 11 το πρωί από τους εργαζομένους του ΕΔΣΝΑ και αμέσως ειδοποιήθηκε η πυροσβεστική υπηρεσία, καθώς υπήρχε κίνδυνος η φωτιά να εξαπλωθεί και σε χώρους του ΧΥΤΑ.

Το συγκεκριμένο φαινόμενο που εγκυμονεί κινδύνους για το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία, λόγω της έκλυσης ρύπων, έχει αναδειχθεί πολλές φορές από τον Πρόεδρο του ΕΔΣΝΑ και Περιφερειάρχη Αττικής, Γιάννη Σγουρό, ενώ έχουν γίνει σχετικά έγγραφα προς το Υπουργείο Περιβάλλοντος και την Ελληνική Αστυνομία.

Όπως έχει επισημανθεί ομάδες που δρουν ανεξέλεγκτα στην περιοχή προχωρούν παρανόμως στη διαλογή και συλλογή μετάλλων (σίδερα, αλουμίνια, χαλκός κλπ) που στη συνέχεια καίνε σε χώρους εκτός του ΧΥΤΑ, με στόχο να αποσπάσουν τα πολύτιμα υλικά.

 

 

 

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΜΗΝΥΣΗ, ΣΓΟΥΡΟΣ, ΕΔΣΝΑ, ΚΑΥΣΕΙΣ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ


Αφήστε μια απάντηση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!