Δημοσκόπηση -Δ.Αθηναίων: Τα μεγαλύτερα προβλήματα -Πώς ψηφίζουν αριστεροί, δεξιοί, κεντρώοι

Προβάδισμα του Κώστα Μπακογιάννη στην κούρσα για τον Δήμο Αθηναίων και χαμηλά ποσοστά για τον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ καταγράφει νέα δημοσκόπηση.

Σύμφωνα με δημοσκόπηση της Metron Analysis για «Το Βήμα της Κυριακής», ο Κώστας Μπακογιάννης συγκεντρώνει ποσοστό 37%, ο Παύλος Γερουλάνος 13%, ο Νάσος Ηλιόπουλος 10%, ο Ηλίας Κασιδιάρης 9%, ο Νίκος Σοφιανός 5%, ο Γιώργος Βουλγαράκης 3%, ο Πέτρος Κωνσταντίνου 2%, ο Βασίλης Καπερνάρος 2% και ο Γιώργος Καραμπελιάς 1%.

Το 75% των ερωτηθέντων θεωρεί ότι τα πράγματα στη χώρα βαδίζουν σε λάθος κατεύθυνση και το 65% αξιολογεί αρνητικά τις επιδόσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Οι Αθηναίοι θεωρούν ότι τα μεγαλύτερα προβλήματα της πρωτεύουσας είναι η καθαριότητα, η εγκληματικότητα και οι αλλοδαποί.

Η υποψηφιότητα Μπακογιάννη φαίνεται ότι έχει διακομματική αποδοχή, ενώ τον κ. Γερουλάνο στηρίζουν περισσότερο κεντροαριστεροί ψηφοφόροι και τον κ. Ηλιόπουλο ψηφοφόροι προερχόμενοι από τον χώρο της Αριστεράς.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ, ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ, ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!