Δημοσκόπηση -Δ.Αθηναίων: Προβάδισμα Μπακογιάννη 26,3% από Γερουλάνο

  • Απο stergios
  • 16 Φεβρουαρίου 2019 - 19:07
  • Comments Off

Διαφορά 26 ποσοστιαίων μονάδων έχει ο Κώστας Μπακογιάννης από τους αντιπάλους του για τον Δήμο Αθηναίων, όπως αποτυπώνεται σε νέα δημοσκόπηση.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσκόπηση της Marc σε δείγμα 800 ατόμων, που δημοσιεύεται την Κυριακή στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», ο κ. Μπακογιάννης συγκεντρώνει ποσοστό 38,3%, την ίδια στιγμή που ο δεύτερος Παύλος Γερουλάνος έχει ποσοστό 12%, ήτοι η διαφορά τους είναι 26,3 ποσοστιαίες μονάδες.

Στην τρίτη θέση βρίσκεται ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ Νάσος Ηλιόπουλος με ποσοστό 10,1%, ενώ στην τέταρτη ο Ηλίας Κασιδιάρης, που συγκεντρώνει ποσοστό 8,1%.

Σύμφωνα με τη μέτρηση ο Νάσος Ηλιόπουλος σύμφωνα με την ίδια μέτρηση έχει σοβαρό πρόβλημα αναγνωρισιμότητας, με το 44,1% των ερωτηθέντων να δηλώνουν πως δεν τον γνωρίζουν. Το αντίστοιχο ποσοστό για τον Κώστα Μπακογιάννη είναι 8% και για τον Παύλο Γερουλάνο είναι 20,4%. Χειρότερη κατάταξη από τον Νάσο Ηλιόπουλο έχει ο Γιάννης Τσιρώνης τον οποίο δηλώνουν ότι δεν γνωρίζουν σχεδόν οι μισοί Αθηναίοι  (47% ενώ στην πρόθεση ψήφου φτάνει στο 2%.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ, ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ, ΝΑΣΟΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019, ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ, ΠΑΥΛΟΣ ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!