Δήμος Βύρωνα: Παροχή δωρεάν εξετάσεων κορωνοϊού για τους εργαζόμενους του δήμου

Την παροχή δωρεάν εξετάσεων κορωνοϊού στους εργαζόμενους σε όλες τις δημοτικές υπηρεσίες, σε περίπτωση που εμφανίσουν συμπτώματα συμπτώματα ή υπάρχει συσχέτιση και επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα, ανακοίνωσε ο δήμος Βύρωνα, μετά τη σύμβαση που υπέγραψε με ιδιωτικό διαγνωστικό κέντρο.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την εξέταση αποτελεί, σύμφωνα με τον δήμο, η σχετική γνωμοδότηση του αρμόδιου γιατρού εργασίας του δήμου Βύρωνα.

Η συμφωνία που υπογράφτηκε μεταξύ των δύο πλευρών προβλέπει 500 διαγνωστικές εξετάσεις, χωρίς χρονικό περιορισμό, με το κόστος τους να καλύπτεται από τους πόρους του δήμου.

Απώτερος σκοπός της πρωτοβουλίας είναι η διασφάλιση της υγείας των εργαζομένων του δήμου, των οικογενειών τους, καθώς και των πολιτών που εξυπηρετούνται από τις αρμόδιες δημοτικές υπηρεσίες.

Η δήλωση Κατωπόδη

«Η επιδεινούμενη εξέλιξη της πανδημίας στην Αττική μας έχει θορυβήσει όλους και προσπαθούμε να συμβάλλουμε με όποιον τρόπο μπορούμε, στην αντιμετώπισή της. Από την πρώτη στιγμή καταβάλαμε κάθε προσπάθεια για να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών και έχουμε υπερβεί αρκετές φορές ακόμα και τα στενά όρια της αποστολής μας με στόχο να φροντίσουμε το προσωπικό μας και τους κατοίκους της πόλης».

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΒΥΡΩΝΑ, ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ, ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!