Δήμος Πεντέλης: Εγκρίθηκε η μελέτη αναθεώρησης σχεδίου πόλεως Μελισσίων

  • Απο stergios
  • 2 Μαρτίου 2019 - 13:16
  • Comments Off

Με την υπ΄αριθμ., 51/2019 απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου Πεντέλης, ολοκληρώθηκε σε πρώτο και δεύτερο βαθμό τοπικής αυτοδιοίκησης, η διαδικασία σχετικά με την πολεοδομική μελέτη αναθεώρησης σχεδίου πόλεως Μελισσίων για τον καθορισμό – τροποποίηση χρήσεων γης και όρων δόμησης σε εφαρμογή του ισχύοντος ΓΠΣ .

Συγκεκριμένα το Δημοτικό Συμβούλιο με πολύ μεγάλη πλειοψηφία απεδέχθη την εισήγηση του ΣΥΠΟΘΑ σχετικά με την μελέτη του δήμου Πεντέλης, η οποία είχε σαν κύρια στόχευση την επαναφορά του συντελεστή δόμησης στο παλαιό επίπεδο , ήτοι 0,8 και την οριστικοποίηση και προσαρμογή των χρήσεων γης σε αυτές που καθορίστηκαν από το ισχύον ΓΠΣ.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας δημοσιοποίησης ο σχετικός φάκελος θα διαβιβαστεί στο ΥΠΕΝ για την έκδοση του σχετικού Προεδρικού διατάγματος .

Έτσι ένα δίκαιο αίτημα πολλών συμπολιτών μας προωθείται για επίλυση και μια σοβαρή πολεοδομική αδικία για τους συμπολίτες μας εξαλείφεται.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ, ΜΕΛΙΣΣΙΑ, ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΛΗΣ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, ΣΥΠΟΘΑ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!