Δήμος Λοκρών: Κανένα εργατικό ατύχημα -Λιποθυμικό επεισόδιο υπέστη ο εργαζόμενος

Σχετικά με την εκδοθείσα ανακοίνωση του Συλλόγου Εργαζομένων Φθιώτιδας για το εργατικό ατύχημα, από το Δήμο Λοκρών επισημαίνονται τα εξής:

Προφανώς από υπερβάλλοντα ζήλο καθηκόντων  υπήρξε διαστρέβλωση της πραγματικότητας και των γεγονότων. Δεν συνέβη σε κανέναν υπάλληλο του Δήμου Λοκρών εργατικό ατύχημα, αλλά για οργανικούς λόγους συνέβη ένα λιποθυμικό επεισόδιο, όπως αναφέρει και η ιατρική βεβαίωση του ΚΥ Αταλάντης, στις 3/7/2018.

Ωστόσο η διατύπωση της ανακοίνωσης και η πρόσκληση που απευθύνει στους εργαζομένους, προφανώς και αναφέρεται σε άλλα γεγονότα μη υπαρκτά και αν αυτή η πράξη πηγάζει από μια συνειδητή τακτική το μόνο αποτέλεσμα που μπορεί να φέρει είναι η απεμπόληση των δικαιωμάτων των ίδιων των εργαζομένων και η στρέβλωση των καθηκόντων της υπηρεσίας απέναντι στο κοινωνικό σύνολο.

Προσκαλούμε τον Σύλλογο να αναμορφώσει στο ορθό την ανακοίνωση, και να σταματήσει να εκθέτει τα προσωπικά δεδομένα του υπαλλήλου».

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΛΟΚΡΩΝ, ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ, ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΤΥΧΗΜΑ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!