Δήμος ενισχύει οικονομικά 18 νέα ζευγάρια έως και 5.000 ευρώ
Συνολικά 18 ζευγάρια εγκρίθηκαν για οικονομική ενίσχυση από τον Δήμο Σερβίων, με τα ποσά να κυμαίνονται από 2.500 έως 5.000 ευρώ, ανάλογα με τα εισοδηματικά κριτήρια.
Η δράση εντάσσεται σε πρόγραμμα στήριξης νέων ζευγαριών που επιλέγουν να εγκατασταθούν και να δημιουργήσουν το νοικοκυριό τους εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου.
Δείτε το video από τη συνέντευξη του Δημάρχου Χρήστου Ελευθερίου στο true story radio από το 15:43
Το πρόγραμμα σκοπό έχει να μειώσει το δημογραφικό πρόβλημα που υπάρχει στην περιοχή, όπως άλλωστε και σε όλη τη Δυτική Μακεδονία, αποτελώντας μια υποστήριξη για ανθρώπους που σχεδιάζουν το μέλλον των οικογενειών τους.
«Ως Δημοτική Αρχή, το ποσό της χρηματοδότησης θέλουμε να επενδυθεί παραγωγικά, είτε, για παράδειγμα, για την αγορά γης είτε μηχανημάτων, ώστε να λειτουργήσει ανταποδοτικά και προς όφελος τόσο των νέων ανθρώπων που θέλουν να ζήσουν στην περιοχή μας, όσο και για τον τόπο», ανέφερε, μάλιστα, ο Δήμαρχος Σερβίων, Χρήστος Ελευθερίου, μιλώντας σήμερα στο true story radio και τον Αντώνη Πουγαρίδη.
Προτεινόμενα άρθρα
12.07.2026 | 12:30
12.07.2026 | 10:15






