Δήμος Αμαρουσίου: Αυτοψία του δημάρχου στα έργα ασφαλτοστρώσεων

Στα έργα ασφαλτόστρωσης επί των οδών Μαραθωνοδρόμου και Άνθιμου Γαζή στην περιοχή της Κοκκινιάς βρέθηκε νωρίτερα, σήμερα, ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Θεόδωρος Αμπατζόγλου, συνοδεία παράλληλα του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρη Σμυρνή, του Αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων Βαγγέλη Κάββαλου και υπηρεσιακών παραγόντων των τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου.

Κατά τη διάρκεια της «αυτοψίας» υπήρξε ενημέρωση για την πρόοδο των εργασιών, ενώ ο δήμαρχος συνομίλησε με κατοίκους της περιοχής.

Οι δηλώσεις του δημάρχου

Μετά το πέρας των επισκέψεών του στα σημεία των έργων, ο κ. Θ. Αμπατζόγλου δήλωσε: «Τα έργα στο Μαρούσι προχωρούν με ταχύτητα. Το τεχνικό μας πρόγραμμα προβλέπει μικρές ή μεγαλύτερες παρεμβάσεις σε όλες σχεδόν τις γειτονιές της πόλης. Στο τεχνικό πρόγραμμα του 2021 προβλέπουμε ακόμη περισσότερα έργα. Αιτήματα πολλών ετών ικανοποιούνται και οι δημότες αντιλαμβάνονται την ισχυρή μας βούληση να κάνουμε το Μαρούσι πιο όμορφο και ασφαλές». ​

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ, ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ, ΑΥΤΟΨΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!