ΡΟΗ
προηγ επομ

Δ. Κιλκίς: Δωρεάν προβολή ταινιών για όλη την οικογένεια

Ο Δήμος Κιλκίς  σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας , στο πλαίσιο των συνοδευτικών δράσεων του ΤΕΒΑ, θα πραγματοποιήσει  προβολή εκπαιδευτικού και οπτικοακουστικού υλικού αύριο  Παρασκευή 30 Οκτωβρίου με ώρα έναρξης στις 17:00 στην αίθουσα Β. Σεργιαννίδης του Εμπορικού Επιμελητηρίου Κιλκίς.

Ειδικότερα θα προβληθούν οι ταινίες:

–          Ο Μικρός Πρίγκιπας  (ώρα έναρξης17:00)

–          Ο Μικρός Νικόλας πάει διακοπές (ώρα έναρξης19:00)

Στόχος της συγκεκριμένης δράσης είναι να ψυχαγωγήσει τους ωφελούμενους του ΕΠ ΤΕΒΑ με αγαπημένες ταινίες για όλη την οικογένεια μιας και πολλές φορές η πρόσβαση τους σε ψυχαγωγικές δραστηριότητες είναι περιορισμένες, ιδίως μετά την εμφάνιση της παγκόσμιας πανδημίας του κορωνοϊού.

Για λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα έναντι του Covid19. Θα μοιραστούν, επίσης, μάσκες, ατομικά νερά, χυμοί και σνακ.

Οι ωφελούμενοι του ΤΕΒΑ μπορούν να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά ή να στείλουν μήνυμα με τα στοιχεία τους στα παρακάτω τηλέφωνα :

Από σταθερό (χωρίς χρέωση): 2310 804130 και 800 100 1770

Από κινητό: 6907650399

Email: teva.upostiriksi@gmail.com

Facebook : ‘TEBA Συνοδευτικές Δράσεις ΠΚΜ’’

Instagram: ‘teba_2020_’’

Μπορούν να επικοινωνήσουν και με τις κατά τόπους υπηρεσίες, όπου υπέβαλαν την αίτησή τους στο ΤΕΒΑ.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΚΙΛΚΙΣ, ΔΩΡΕΑΝ ΤΑΙΝΙΕΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!