Παρασκευή
29
Σεπτέμβριος
Back

Δήμος Αλίμου: Παρουσίαση του βιβλίου της Ελένης Σταματούδη

Οι Υφυπουργοί Παιδείας και Θρησκευμάτων Ζέττα Μακρή και Άγγελος Συρίγος, ο Δ/ντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δ Αθήνας Ιωάννης Κουμέντος και η Ειρήνη Μπαϊρακτάρη, Msc, Phd, Σχολική Ψυχολόγος, θα μιλήσουν με συντονίστρια τη δημοσιογράφο Βίκυ Φλέσσα για το βιβλίο της Ελένης Σταματούδη «Savoir Vivre για παιδιά! Καλοί τρόποι στο σχολείο» στην εκδήλωση που συνδιοργανώνουν Ο Δήμος Αλίμου και οι εκδόσεις I. ΣΙΔΕΡΗΣ την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2023, στις 6 μ.μ., στη Θεατρική Σκηνή Αλίμου «Κάρολος Κουν» (Υψηλάντου & Θησείου).
Είναι οι καλοί τρόποι προνόμιο λίγων ή υποχρέωση και δικαίωμα όλων; Κρούσματα, όπως η ενδοσχολική βία, η επιθετική συμπεριφορά, το bulling, είναι μερικές από τις παθογένειες των καιρών μας, οι οποίες αντιμετωπίζονται κυρίως στις μεγαλύτερες σχολικές ηλικίες, αλλά ξεκινούν από νωρίς, από συμπεριφορές που βιώνει κανείς μέσα στην οικογένεια, στο σχολείο ή και στον δρόμο.
Το βιβλίο της Ελένης Σταματούδη «Savoir Vivre για παιδιά! Καλοί τρόποι στο σχολείο» πιο επίκαιρο από ποτέ έρχεται να κάνει τους καλούς τρόπους παιχνίδι, τόσο για τα παιδιά όσο και για τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς.
Την παρουσίαση του βιβλίου θα χαιρετίσει ο Δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης.

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!