Δήμαρχος Καλαμάτας: Τι λέει για την απόφαση να σταματήσει το 5G στην πόλη

Ο δήμαρχος Καλαμάτας σχολίασε την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου να σταματήσει την πιλοτική εφαρμογή του 5 G στην πόλη που είχε ξεκινήσει από την προηγούμενη Δημοτική Αρχή μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104.6 και στην εκπομπή Πρωινές Διαδρομές.

Όπως είπε ο κ. Βασιλόπουλος  «η προσπάθεια για τεχνολογική πρόοδο δεν σταματά, εμείς συνεχίζουμε ως Δημοτική Αρχή, συνεχίζουμε την προσπάθεια, δεν θεωρούμε ότι σταματάει η εξέλιξη μετά από αυτή την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου που δυστυχώς ήταν αποτέλεσμα της απλής αναλογικής, εγώ έχω εννέα δημοτικούς συμβούλους εκλεγμένους από τους 41 και με τις συνεργασίες που υπάρχουν φτάνουν στους 16, οπότε προφανώς υπάρχει έλλειψη ελέγχου και πλειοψηφίας μέσα στις αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου».

Πρόσθεσε δε ότι υπάρχει το βαν του Δημόκριτου στην Καλαμάτα το οποίο έχει πραγματοποιήσει μετρήσεις και οι μετρήσεις αυτές έχουν παρουσιαστεί και στο δημοτικό συμβούλιο, τονίζοντας ότι τα επίσημα χείλη δεν χρειάζεται να κινδυνολογούν , περιμένοντας τα αποτελέσματα των μετρήσεων που είναι σε εξέλιξη.

Απέδωσε σε μικροπολιτικές σκοπιμότητες και τακτικισμούς την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου ενώ ο ίδιος όπως είπε αντιλαμβάνεται τις ανησυχίες των πολιτών για το λόγο αυτό είχε προγραμματιστεί και η ημερίδα για να δοθούν απαντήσεις.

Σχολιάζοντας το επιχείρημα ότι οι Καλαματιανοί κινδυνεύουν από στείρωση ο κ. Βασιλόπουλος είπε: «βέβαια αυτή η κουβέντα  δεν ειπώθηκε από δημοτικό σύμβουλο».

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΚΑΛΑΜΑΤΑ, ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!