Δημ. Αστυνομία Θεσσαλονίκης: Συνολικά 52 παραβάσεις σε 53 ελέγχους που έγιναν

Τον καθιερωμένο απολογισμό του έργου της για τον Αύγουστο ανακοίνωσε σήμερα η Δημοτική Αστυνομία Θεσσαλονίκης. Στη διάρκεια των ελέγχων που πραγματοποίησε η υπηρεσία, με βάση τον επιχειρησιακό της σχεδιασμό, ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στις παράνομες καταλήψεις κοινόχρηστου χώρου από τα τραπεζοκαθίσματα των καταστημάτων.

Κατά το παραπάνω χρονικό διάστημα διαπιστώθηκαν 52 συνολικά ποινικές και διοικητικές παραβάσεις σε Καταστήματα Υγειονομικού Ενδιαφέροντος (Κ.Υ.Ε.) που εντόπισαν οι υπάλληλοι της  Δημοτικής Αστυνομίας Θεσσαλονίκης στους 53 ελέγχους που διενήργησαν διεκπεραιώνοντας ταυτόχρονα και 20 διοικητικές κυρώσεις (σφραγίσεις-αποσφραγίσεις, κ.ά.).

Επιπρόσθετα, σε συνεργασία με την ΕΛ.ΑΣ. και τους λοιπούς ανά περίπτωση συναρμόδιους φορείς, συγκροτήθηκαν 11 κλιμάκια με στόχο τον έλεγχο του παράνομου εμπορίου αλλά και την τήρηση της αντικαπνιστικής νομοθεσίας στα Κ.Υ.Ε.

Παράλληλα, στη διάρκεια των σταθερών καθημερινών ελέγχων σε οδούς του ιστορικού κέντρου και τμημάτων βασικών οδών στην 4η και 5η Δημοτική Κοινότητα, κατά τη διεκπεραίωση των 109 καταγγελιών που δέχθηκε η υπηρεσία μέσα στον Αύγουστο, βεβαιώθηκαν 9.040 τροχονομικές παραβάσεις. Μέσα στον ίδιο μήνα και σε συνεργασία με το Α΄ Τμήμα Τροχαίας, πραγματοποιήθηκαν πέντε κοινές επιχειρήσεις αστυνόμευσης της οδού Αγ. Δημητρίου, κατά τις ώρες αιχμής.

Τέλος, τον μήνα Αύγουστο, πραγματοποιήθηκαν από τη Δημοτική Αστυνομία 305 θεωρήσεις του γνησίου της υπογραφής κατ’ οίκον, και στις δύο βάρδιες, για δημότες που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας, με μέγιστο χρόνο αναμονής τις δύο ημέρες.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΕΛΕΓΧΟΙ, ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ, ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ, ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!