ΔΑΣ-ΟΤΑ: Αιχμές για τη στάση «πράσινου» συνδικαλιστή σε εργατικό ατύχημα

Αιχμές και υπαινιγμούς για τη στάση του Σωματείου Εργαζομένων του Δήμου Αγ.Δημητρίου, σε σχέση με εργατικό ατύχημα που συνέβει το Σάββατο 21 Ιανουαρίου στο Δήμο με θύμα μια συμβασιούχο στη καθαριότητα, η οποία κινδύνεψε να χάσει μέρος απο ένα δάκτυλο της, αφήνει με ανακοίνωση της, η ΔΑΣ- ΟΤΑ.

Η συμβασιούχος υποβλήθηκε σε μικροχειρουργική επέμβαση και σύμφωνα με τους γιατρούς η εξέλιξη της υγείας της, είναι καλή. Το πλήρωμα του απορριματοφόρου (οδηγός και εργάτες), σύμφωνα με τη ΔΑΣ-ΟΤΑ «ήταν όλοι συνάδελφοι συμβασιούχοι που έχουν παραταθεί οι συμβάσεις τους».

Με αφορμή το ατύχημα, η ΔΑΣ-ΟΤΑ με ανακοίνωση της, αναφέρει: «Εντύπωση προκαλεί η μέχρι σήμερα στάση απο το Σωματείο Εργαζομένων του Δήμου Αγ.Δημητρίου που με «λαϊτ τρόπο» κατήγγειλε τη δημοτική αρχή. Και αντίστοιχη εντύπωση προκαλεί η στάση του λαλίστατου πρόεδρου του Σωματείου, μέλος του Γενικού Συμβουλίου της ΠΟΕ ΟΤΑ και στέλεχος της Συνδικαλιστικής Ανατροπής (σ.σ. πρόκειται για τον Χριστόδουλο Ευθυμίου που παλαιότερα είχε επιτεθεί σε συντάκτη της aftodioikisi.gr γιατί δεν του άρεσε το ρεπορτάζ που έγραψε) ο οποίος είχε γεμίσει τις ιστοσελίδες του ίντερνετ με ανακοινώσεις καταγγελίες ενάντια στο Σωματείο του Δήμου Φυλής όταν και εκεί είχε υπάρξει εργατικό ατύχημα κάτι που απέφυγε επιμελώς για το ατύχημα που συνέβη στο δήμο του.

Ούτε βέβαια ενημέρωσε την ΠΟΕ ΟΤΑ για το εργατικό ατύχημα όπως τότε κατηγορούσε το Σωματείο του Δήμου Φυλής. Φαίνεται ο πρόεδρος και η παράταξη του διαχειρίζονται τα εργατικά ατυχήματα σαν θέμα που μπορούν να κάνουν ή να στήνουν τα παραταξιακά παιχνίδια τους.

Περαστικά στην συναδέλφισα και ταχεία ανάρωση».

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ, ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΤΥΧΗΜΑ, ΔΑΣ ΟΤΑ, ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!