Δ.Ζαγόρας-Μουρεσίου: «Βέλη» Δήμου στην αντιπολίτευση -Κόντρες για συμβάσεις με την Περιφέρεια

  • Απο stergios
  • 28 Σεπτεμβρίου 2019 - 13:26
  • Comments Off

Σκληρή ανακοίνωση κατά της παράταξης της μείζονος αντιπολίτευσης εξέδωσε η δημοτική αρχή του Πάνου Κουτσάφτη. Αφορμή στάθηκε «η άρνησή τους να συζητηθούν στο Δημοτικό Συμβούλιο οι όροι προγραμματικών συμβάσεων με την Περιφέρεια Θεσσαλίας για μεγάλα έργα της περιοχής μας καθώς και να τοποθετηθούν στο θέμα της ενίσχυσης του προσωπικού του Δήμου με Γενικό Γραμματέα, είναι η ίδια η άρνησή τους να αποδεχτούν και να αναλύσουν το εκλογικό αποτέλεσμα», λέει ο δήμος σε μια αιχμηρή ανακοίνωση.

Αναλυτικότερα, ολόκληρη η ανακοίνωση της δημοτικής αρχής Ζαγόρας Μουρεσίου:

«Επιστροφή στο παρελθόν, σε περίοδο πριν την δεύτερη στη σειρά καταψήφισή της από το εκλογικό Σώμα του Δήμου Ζαγοράς – Μουρεσίου, επιχειρεί η παράταξη μείζονος μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ξαναπιάνοντας το νήμα της καταστροφολογίας και τα γνωστά εργαλεία της για να φράξει την πρόοδο του τόπου μας, έδειξε από την πρώτη ουσιαστικά συνεδρίαση του νέου Δημοτικού Συμβουλίου μας, πως δεν έλαβε το ηχηρό μήνυμα της τοπικής κοινωνίας, την μεγάλη κοινωνική συμμαχία των συμπολιτών μας που εμπιστεύτηκαν και πάλι την παράταξη της πλειοψηφίας και τον Δήμαρχο κ. Παν. Κουτσάφτη για μια νέα περίοδο δημιουργίας.

Κενό γράμμα φυσικά και οι μετεκλογικές διαβεβαιώσεις της για υπεύθυνη, χωρίς σκοπιμότητες αντιπολίτευση.

Η άρνησή τους να συζητηθούν στο Δημοτικό Συμβούλιο οι όροι προγραμματικών συμβάσεων με την Περιφέρεια Θεσσαλίας για μεγάλα έργα της περιοχής μας καθώς και να τοποθετηθούν στο θέμα της ενίσχυσης του προσωπικού του Δήμου με Γενικό Γραμματέα, είναι η ίδια η άρνησή τους να αποδεχτούν και να αναλύσουν το εκλογικό αποτέλεσμα.

Μετεξεταστέοι και ως Αντιπολίτευση, καθώς ο λαός για δεύτερη δημοτική θητεία τους άφησε εκεί στην ίδια θέση μήπως και μάθουν πως αυτός ο τόπος, με τις δυσκολίες και τις ομορφιές του, θέλει ανθρώπους της προσφοράς, θέλει μαχητές που βρίσκονται πάντα στην πρώτη γραμμή των αγώνων.

Όσα εμπόδια και να θέτουν, όσο και να τορπιλίζουν την προσπάθεια για έναν νέο κύκλο προόδου, η πλατειά πλειοψηφία του Δήμου και των πολιτών, θα εργάζεται με ισχυρή προσήλωση για να υλοποιηθεί το πρόγραμμα που υπερψηφίστηκε στην κάλπη.

Η εκλογική μάχη ανήκει στο παρελθόν. Ας το καταλάβουν.

Εμείς, ξεκινήσαμε το νέο μεγάλο ταξίδι με τη διαβεβαίωση, πως σε αυτή τη δύσκολη αλλά συναρπαστική πορεία, δεν περισσεύει κανείς.

Με μία και μόνη προϋπόθεση: Να προχωράμε μαζί προς το αύριο.

Δεσμευτήκαμε να φέρουμε σε πέρας και την νέα αποστολή που μας ανέθεσαν οι συνδημότες. Καλύτερη ζωή για όλους!

Ξεκινήσαμε με 5 Προγραμματικές συμβάσεις για τις εγκαταστάσεις επεξεργασίας λυμάτων (4,7 εκατ.), για το αλιευτικό καταφύγιο Χορευτού, για το Λιμάνι του Αη Γιάννη, για έργα ύδρευσης κ.α., με υποβολή προτάσεων για κατασκευή καταφυγίου αδέσποτων, για ράμπες και πυροπροστασία σε σχολεία κ.λπ.

Συνεχίζουμε με δουλειά, δουλειά, δουλειά…».

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ, ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ, ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ, ΔΗΜΟΣ ΖΑΓΟΡΑΣ ΜΟΥΡΕΣΙΟΥ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!