Δ. Χανίων: Καταγγελίες για «σκοτεινές διαδρομές» χρημάτων -Τι απαντά ο δήμος

Δεν υπάρχουν «γκρίζες διαδρομές» στα οικονομικά του Δήμου Χανίων, ανέφερε σήμερα μιλώντας στο κρατικό ραδιόφωνο, η αντιδήμαρχος Πολιτισμού Βαρβάρα Περράκη, απαντώντας στις καταγγελίες που έκανε χθες η δημοτική σύμβουλος, μέλος της παράταξης του Μανώλη Σκουλάκη, Νάνσυ Αγγελάκη, σχετικά με τη διαφημιστική προβολή των χριστουγεννιάτικων – πρωτοχρονιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Χανίων και το πώς η δαπάνη αυτή κατανεμήθηκε στα τοπικά ΜΜΕ .

Η αντιπαράθεση αυτή, τόνισε η κ. Περράκη, έχει δύο σκέλη. Το αντιπολιτευτικό, το οποίο χαρακτήρισε ισοπεδωτικό και συκοφαντικό. Το άλλο σκέλος, σύμφωνα με την αντιδήμαρχο, έχει να κάνει με το νόμο, την αλήθεια, τη διαφάνεια και τη νομιμότητα, που –όπως υποστήριξε- χαρακτηρίζουν μέχρι τώρα τη Δημοτική αρχή. «Επί 15 μέρες δέχομαι προσβολές και κατασυκοφάντηση» ανέφερε η κ. Περράκη και πρόσθεσε ότι έχουν δοθεί εξηγήσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο με αποδείξεις και έγγραφα. Εξέφρασε παράλληλα την ανησυχία της για αυτό το χαμηλό επίπεδο πολιτικής, όπως το χαρακτήρισε.

Η αντιδήμαρχος Πολιτισμού επισήμανε, τέλος, ότι καλύπτεται απόλυτα από την ανακοίνωση του Δημάρχου για αυτό το θέμα.

Υπενθυμίζουμε ότι με ανακοίνωση της, η δημοτική αρχή των Χανίων ανέφερε:

“Σε απάντηση της τοποθέτησης της δημοτικής συμβούλου της μείζονος μειοψηφίας, Νάνσυ Αγγελάκη, όπου αναπαράγει τις ίδιες συκοφαντικές αναφορές, στις οποίες δόθηκε αποστομωτική απάντηση στο Δημοτικό Συμβούλιο από τη δημοτική αρχή, δηλώνουμε ότι δεν πτοούμαστε από τις ανεπιτυχείς προσπάθειες μηδενισμού και συκοφάντησης του έργου μας. Έργο, το οποίο μιλάει από μόνο του, χαρακτηρίζεται από διαφάνεια και νομιμότητα και που η υπεροχή του έναντι του αντίστοιχου της προηγούμενης δημοτικής αρχής, στην οποία συμμετείχε η κα. Αγγελάκη, ενοχλεί.

Είναι προφανές πια ότι κάποιοι επιδιώκουν καθημερινά πλέον με ψεύδη να βρίσκονται στη δημοσιότητα, ανησυχώντας για το πολιτικό τους μέλλον και για τη θέση, που θα εξασφαλίσουν, σε πιθανές κούρσες διαδοχής”.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ, ΔΗΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ, ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!