Δ. Τήνου: Επανέρχεται το δρομολόγιο ενδοκυκλαδικής επικοινωνίας

Σε συνέχεια του αιτήματος επαναφοράς του ενδοκυκλαδικού πρωινού δρομολογίου της Πέμπτης από Τήνο προς Σύρο, που είχε στείλει ο δήμαρχος Τήνου στην αρμόδια υπηρεσία της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου & Νησιωτικής Πολιτικής, το οποίο αίτημα υποστηρίχθηκε και από τον Δικηγορικού Σύλλογο Σύρου, υπήρξε ανάλογη τροποποίηση  του συγκεκριμένου δρομολογίου  από μέρους του Γενικού Γραμματέα Αιγαίου & Νησιωτικής Πολιτικής κ. Νικολάου  Ζωΐδη και πλέον όσοι επιλέγουν μπορούν να μετακινηθούν αυθημερόν και την Πέμπτη προς  την γειτονική Σύρο.

Έτσι κάθε Πέμπτη στις 6.00 το πρωί υπάρχει και πάλι η δυνατότητα μετάβασης στην Σύρο  κάθε πολίτη της Τήνου και όχι μόνο.

Πιο συγκεκριμένα από 20/11/2013 και μέχρι 30/4/2014 το δρομολόγιο του Ε/Γ-Ο/Γ «AQUA JEWEL» Σύρος – Τήνος Άνδρος, θα εκτελείται ως εξής:

Στις 23:59 της Τετάρτης αναχώρηση από Σύρο  με προορισμό την Τήνο.

Στις 01:00 της Πέμπτης αναχώρηση από Τήνο με προορισμό  την Άνδρο.

Στις 04:00 της Πέμπτης αναχώρηση από Άνδρο με προορισμό την Τήνο.

Στις 06:00 της Πέμπτης  αναχώρηση από Τήνο με προορισμό την Σύρο.

 Όπως αναφέρεται από τον δήμο, «σε μια περίοδο που δυστυχώς οι υπηρεσίες συγκεντρώνονται στην πρωτεύουσα του Νομού μας θα συνεχίσουμε να διεκδικούμε τακτική, διαρκή και αμφίδρομη πρόσβαση για όλους».

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ, ΔΗΜΟΣ ΤΗΝΟΥ, ΚΥΚΛΑΔΕΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!