Δ. Θέρμης: Ένα πρόβλημα 30 ετών λύθηκε οριστικά

Η διοίκηση του Δήμου Θέρμης προχώρησε σε διάνοιξη της οδού Φιλίππου, παραπλεύρως ιδιοκτησίας του κ. Αλεξάκη στην κεντρική πλατεία του Τριλόφου.

Η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου εκπόνησε μελέτη κατασκευής τοιχίου αντιστήριξης και αποκατάστασης του οδοστρώματος και με διεθνή διαγωνισμό ανέθεσε μεγάλο έργο ασφαλτοστρώσεων, μέρος του οποίου ήταν και η κατασκευή της οδού Φιλίππου.

Σύμφωνα με τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών και Πολεοδομίας κ. Απόστολο Τσολάκη χρειάστηκαν μεγάλες προσπάθειες και με προσωπική παρουσία του ιδίου, και, σε κάποιες των περιπτώσεων παρουσία αστυνομικών δυνάμεων, για να ξεπεραστούν οι δυσκολίες που δημιουργούσε η αντίδραση του κ. Αλεξάκη στην εκτέλεση του έργου.

Ο δρόμος παραδόθηκε στην κυκλοφορία στις 25.4.2019 και επιτρέπει πλέον την οδική σύνδεση μέσω σύντομης διαδρομής μεγάλου μέρους του οικισμού με την κεντρική πλατεία.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΘΕΡΜΗΣ, ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!