Σε εξέλιξη έργο ασφαλτόστρωσης 11 χιλιομέτρων στο Ζεφύρι και τη Φυλή

Συνεπής στη δέσμευσή του ότι το Οκτώβριο θα αρχίσουν έργα ασφαλτόστρωσης δρόμων, συνολικού μήκους 47 χιλιομέτρων αποδείχθηκε ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.

Ήδη, από την περασμένη εβδομάδα, βρίσκεται σε εξέλιξη ένα έργο ασφαλτόστρωσης 54 δρόμων στη Δημοτική Ενότητα Ζεφυρίου και 22 στη Δημοτική Ενότητα Φυλής, συνολικού μήκους 11 χιλιομέτρων.

Τα συνεργεία του εργολάβου άρχισαν ήδη στο Ζεφύρι από την οδό Δράκου Κόγκα, όπου τις προηγούμενες μέρες φτιάχτηκε και η παιδική χαρά και θα ολοκληρώσουν το έργο που αφορά στη Δημοτική Ενότητα Ζεφυρίου πριν μετακινηθούν στη Δημοτική Ενότητα Φυλής.

Το έργο βασίστηκε σε μελέτη της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Φυλής, η οποία έλαβε υπόψη αιτήματα πολιτών και προτάσεις των τοπικών Αντιδημάρχων Γιάννη Μαυροειδάκου και Σπύρου Μπρέμπου, των Τοπικών Συμβουλίων Ζεφυρίου και Φυλής και των Δημοτικών Συμβούλων που προέρχονται από τις συγκεκριμένες Δημοτικές Ενότητες.

Το συντονισμό και την επίβλεψη του έργου έχει αναλάβει ο καθ’ ύλην αρμόδιος Αντιδήμαρχος Θανάσης Σχίζας, ενώ στην ωρίμανσή του συνέβαλαν οι Διευθύνσεις Τεχνικών, Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών, με τη βοήθεια του Επιστημονικού Συνεργάτη του Δημάρχου Γιάννη Λιάκου.

Η χρηματοδότηση του συγκεκριμένου έργου γίνεται με πόρους του Δήμου Φυλής.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ, ΔΗΜΟΣ ΦΥΛΗΣ, ΖΕΦΥΡΙ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!