Δ. Σερρών: Ανοιχτά τα Κ.Δ.ΑΠ. της Κ.Ε.ΔΗ.Σ. και όλο τον Αύγουστο - Aftodioikisi.gr
Πέμπτη
2
Φεβρουάριος
Back

Δ. Σερρών: Ανοιχτά τα Κ.Δ.ΑΠ. της Κ.Ε.ΔΗ.Σ. και όλο τον Αύγουστο

Η πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Σερρών (Κ.Ε.ΔΗ.Σ.)  κ. Χρυσάνθη Παλάζη – Τσοχατζίδη αντιλαμβανόμενη τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενες μητέρες, ιδιαίτερα κατά την φετινή χρονιά, λόγω της πανδημίας του Covid 19 και σεβόμενη τις  επαγγελματικές τους υποχρεώσεις αποφάσισε όλα τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης (Κ.Δ.ΑΠ.) της Κ.Ε.ΔΗ.Σ. να παραμείνουν ανοιχτά και όλο τον Αύγουστο.

Στο σύνολό τους οι εκπαιδευτές των Κ.Δ.ΑΠ. της Κοινωφελούς Επιχείρησης θα βρίσκονται και στις εννέα δομές , προκειμένου από τις 7:00 έως τις 15:00 , να φροντίσουν ο χρόνος των παιδιών σας στα κέντρα να είναι δημιουργικός και να αναπτύσσουν  μαζί τους ποικίλες εκπαιδευτικές δραστηριότητες.

Η Κ.Ε.ΔΗ.Σ. για μια ακόμη φορά αποδεικνύει την αρωγή και στήριξή της στην εργαζόμενη μητέρα, για την διασφάλιση της ισότιμης πρόσβασής της στην εργασία.

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!