Ο Δήμος Φυλής δίπλα στα αδέσποτα και τις ημέρες του καύσωνα

Νερό και τροφή στα αδέσποτα στο βουνό, εξασφάλισαν με διαδοχικές εξορμήσεις που έκαναν τις ημέρες του καύσωνα εργαζόμενοι της Δημοτικής Υπηρεσίας Διαχείρισης Αδέσποτων Ζώων με επικεφαλής τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Γιώργο Αβράμη.

«Όσο διαρκεί ο καύσωνας θα ανεβάζουμε εκτός από τροφή και νερό για τα αδέσποτα στο βουνό. Τις επόμενες ζεστές μέρες του καλοκαιριού και ιδιαίτερα τις μέρες του καύσωνα ας σκεφτούμε όλοι πως ανάγκη για δροσιά και νερό δεν έχουν μόνο οι άνθρωποι αλλά και τα ζώα και ιδιαίτερα τα αδέσποτα ζώα συντροφιάς που υποφέρουν περισσότερο και συχνά κινδυνεύουν από τις υψηλές θερμοκρασίες και την έλλειψη νερού» υπογραμμίζει ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και απευθύνει έκκληση προς όλους «Ας μην ενοχλήσουμε τα αδέσποτα όταν εκείνα βρουν καταφύγιο σε κάποιο σκιερό μέρος και συνάμα ας αφήσουμε λίγο δροσερό και καθαρό νερό σε μέρη που ξέρουμε πως συχνάζουν οι τετράποδοι φίλοι μας» καταλήγει ο Γιώργος Αβράμης.

Παράλληλα η Δημοτική Υπηρεσία του Προγράμματος Διαχείρισης Αδεσπότων Ζώων του Δήμου Φυλής ολοκλήρωσε την διάθεση 8.000 κιλών τροφής για τα αδέσποτα ζώα συντροφιάς του Δήμου μας για τον μήνα Ιούλιο. Η διάθεση πραγματοποιήθηκε μέσω των δεκάδων μελών του ευρύτερου δικτύου φιλόζωων και στις τρείς Δημοτικές Κοινότητες του Δήμου Φυλής.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΑΔΕΣΠΟΤΑ, ΔΗΜΟΣ ΦΥΛΗΣ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]