Δ. Σερρών: 5 νέοι υπάλληλοι στην Υπηρεσία Καθαριότητας

Με πέντε νέους υπαλλήλους ενισχύθηκε ο Δήμος Σερρών το πρωί της Παρασκευής, 18 Οκτωβρίου, οι οποίοι προσλήφθηκαν βάσει της προκήρυξης 3Κ/2018.

Πρόκειται για άτομα που εντάχθηκαν στην Υπηρεσία Καθαριότητας, και τα οποία αναλαμβάνουν επισήμως τα καθήκοντά τους τη Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου.

Τους υπαλλήλους, υποδέχθηκε στην «οικογένεια» του Δήμου Σερρών ο Δήμαρχος, Αλέξανδρος Χρυσάφης, ο οποίος και τους όρκισε σε μια σεμνή και λιτή τελετή.

Αφού πρώτα καλωσόρισε τους υπαλλήλους, ο κ. Χρυσάφης τους ζήτησε να ασκήσουν τα καθήκοντά τους με ευσυνειδησία, ώστε οι υπηρεσίες που θα προσφέρουν να είναι επ’ ωφελεία των Σερραίων δημοτών. Παράλληλα, ο Δήμαρχος τόνισε τον κυρίαρχο ρόλο που έχει στην καθημερινή ζωή ο Τομέας της Καθαριότητας, καθώς είναι το πρώτο πράγμα που εισπράττουν και αξιολογούν οι πολίτες.

Τέλος, ο Αλέξανδρος Χρυσάφης ενημέρωσε τους υπαλλήλους πως θα βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό τους για οτιδήποτε χρειαστούν, ενώ τους ζήτησε να επιδείξουν πνεύμα ενότητας, υποτάσσοντας τις προσωπικές τους επιθυμίες στην εξυπηρέτηση του δημοσίου συμφέροντος.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ, ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ, ΝΕΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!