Δ.Σ. Πατρέων: Πέμπτο «μπλόκο» εργαζομένων για τα σκουπίδια

Το πέμπτο κατά «σειρά» μπλόκο στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της Πάτρας λόγω της υπόθεσης του εργοστασίου διαχείρισης απορριμμάτων έστησανσήμερα το απόγευμα οι εργαζόμενοι. Περίπου 200 άτομα, παρουσία, για μία ακόμη φορά, και συνδικαλιστών της ΠΟΕ-ΟΤΑ από την Αθήνα κρατώντας πανό και φωνάζοντας συνθήματα, είχαν αποκλείσει, αυτή τη φορά, το συνεδριακό κέντρο στο λιμάνι, με αποτέλεσμα η συνεδρίαση να αναβληθεί.

Δημαράς: Επικίνδυνος κατήφορος

Για «πολύ επικίνδυνο» κατήφορο μίλησε ο δήμαρχος Πατρέων Γ. Δημαράς, τονίζοντας ότι «θεωρούσε αυτονόητο ότι μετά την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου για την απρόσκοπτη λειτουργία του και το δικαίωμα του Σώματος να συνεδριάζει και να αποφασίζει για τα θέματα της πόλης χωρίς εκβιασμούς και αποκλεισμούς, οι εργαζόμενοι θα σταματούσαν την τακτική της διολίσθησης σε ακραίες και επικίνδυνες  συμπεριφορές».

Ο κ. Δημαράς έκανε λόγο για «μία μικρή μερίδα εργαζομένων, που έχει  την εντύπωση ότι μπορεί να καθορίσει την τύχη των πολιτών της Πάτρας,  το μέλλον τους, και την ποιότητα της ζωής τους», καταγγέλλοντας, χωρίς να τους κατονομάσει, τους «πολιτικούς συμπαραστάτες».

Κάλεσε  δε την αντιπολίτευση  «να συμβάλλει με τη στάση της  στην  υλοποίηση της πρόσφατης απόφασης του δημοτικού συμβουλίου για την απρόσκοπτη λειτουργία του Σώματος και το αυτονόητο δικαίωμα και την υποχρέωση  των μελών του να συνεδριάζουν και να αποφασίζουν ελεύθερα με βάση τη  δημοκρατική αρχή της πλειοψηφίας για τα θέματα της πόλης».

Σχετικά

Δ.Σ. Πατρέων: Νέα… έκτακτη συνεδρίαση για τους ιδιώτες στα σκουπίδια

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΠΑΤΡΕΩΝ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!