Δ. Πύλου: Σύσκεψη για τα οδικά έργα

Την Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013 ο Γενικός Διευθυντής της Υπηρεσίας Συγχρηματοδοτούμενων Έργων του Υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Γιάννης Καρνέσης μαζί με συνεργάτες του επισκέφτηκαν το Δήμαρχο Πύλου-Νέστορος, κ. Δημήτρη Καφαντάρη προκειμένου να συζητήσουν την πορεία υλοποίησης του έργου Καλαμάτα-Ριζόμυλος-Πύλος-Μεθώνη.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε κατ’ εντολή του Πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά και σύμφωνα με τις οδηγίες του Αναπληρωτή Υπουργού κ. Σταύρου Καλογιάννη ώστε να συζητηθούν θέματα που αφορούν στην επίσπευση των διαδικασιών και των τρόπων υλοποίησης στο σύνολο του έργου Καλαμάτα-Ριζόμυλος-Πύλος-Μεθώνη. Στη συνάντηση συμμετείχαν οι αρμόδιοι Αντιδήμαρχοι κ. Παναγιώτης Καρβέλας, κ. Παναγιώτης Δαρσακλής και ο προϊστάμενος του τμήματος Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Κώστας Βέργος. Η συζήτηση επικεντρώθηκε σε θέματα τεχνικής φύσεως.

Ο Δήμαρχος κ. Καφαντάρης εξέφρασε την ικανοποίηση του εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής, καθώς οι επίμονες προσπάθειες έχουν αποτέλεσμα. Η υλοποίηση του συγκεκριμένου οδικού άξονα είναι μέγιστης σημασίας για το Δήμο και την ευρύτερη περιοχή καθώς θα διασφαλίζει τη σύνδεση με το κέντρο του Νομού, θα παρέχει τη δυνατότητα ασφαλούς μετακίνησης στους οδηγούς και θα συμβάλλει στην προσπάθεια συνολικής ανάδειξης της περιοχής.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΚΑΛΑΜΑΤΑ, ΣΥΣΚΕΨΗ, ΔΡΟΜΟΣ, ΔΗΜΟΣ ΠΥΛΟΥ-ΝΕΣΤΟΡΟΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!