Δ.Πεντέλης: Μην βγάζετε απορρίμματα απεργούν εργαζόμενοι

Ο Δήμος Πεντέλης, για λόγους δημόσιας υγείας και για να περιοριστούν τα προβλήματα που θα προκύψουν από την συσσώρευση των απορριμμάτων, ζητά την συνεργασία των δημοτών, σήμερα Δευτέρα 15/6 και αύριο Τρίτη 16/6.

Η αποκομιδή των απορριμμάτων δεν θα πραγματοποιηθεί, λόγω απεργίας, την οποία έχουν προαναγγείλει για αύριο Τρίτη 16 Ιουνίου οι εργαζόμενοι στην υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου, εναντίον της δήθεν ιδιωτικοποίησης της καθαριότητας.

Παρακαλούμε θερμά τους δημότες να μην βγάζουν στο δρόμο απορρίμματα, κλαδιά, κηπαία και ογκώδη, προκειμένου να μην συσσωρευθεί μεγάλος όγκος απορριμμάτων, που θα δημιουργήσουν πρόβλημα στους κατοίκους του Δήμου μας.

Υπενθυμίζουμε ότι οι εργαζόμενοι του Δήμου Πεντέλης αντιδρούν και αγωνίζονται να ανατρέψουν τα σχέδια της Δημοτικής Αρχής να αναθέσει σε ιδιώτες την Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου.

Τον αγώνας τους στηρίζει και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.) η οποία εκφράζει την απόλυτη στήριξη και αλληλεγγύη της στους εργαζόμενους του Δήμου.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ, ΑΠΕΡΓΙΑ, ΔΗΜΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!