Δ. Πεντέλης: Κατασκευή νέου βρεφονηπιακού σταθμού προϋπολογισμού 2,5 εκ. €

Η Περιφέρεια Αττικής ανταποκρίθηκε στις διεκδικήσεις του Δήμου Πεντέλης και την Τετάρτη 13 Νοεμβρίου σε δημόσια συνεδρίαση παρουσία των Υπουργών Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Κωστή Χατζηδάκη και Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Γιάννη Μανιάτη, ενέταξε στα υπό χρηματοδότηση έργα του ΠΕΠ Αττικής την κατασκευή βρεφονηπιακού σταθμού της δημοτικής κοινότητας Μελισσίων του Δήμου Πεντέλης.

Το έργο περιλαμβάνει την κατασκευή ενός κτιρίου βρεφονηπιακού σταθμού, με βιοκλιματικό σχεδιασμό και χρήση προτύπων εξοικονόμησης ενέργειας. Ο νέος βρεφονηπιακός σταθμός θα οικοδομηθεί σε ιδιόκτητο οικόπεδο του Δήμου Πεντέλης , επί των οδών Αλεξανδρουπόλεως και Σουκάκου και θα έχει τη δυνατότητα να φιλοξενεί 10 βρέφη και 50 νήπια .

Η χρηματοδότηση του έργου θα γίνει κατά 2.300.000,00 ευρώ από το ΠΕΠ Αττικής και κατά 240.000,00 ευρώ από ιδίους πόρους του Δ. Πεντέλης.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ, ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!