Τρίτη
26
Σεπτέμβριος
Back

Π. Φώκαια: Παιδιά κατάπιαν ποντικοφάρμακο στον δημοτικό σταθμό!

Ευτυχώς βρίσκονται εκτός κινδύνου τα τέσσερα παιδιά του Δημοτικού Βρεφονηπιακού Σταθμού της Παλαιάς Φωκαίας που δηλητηριάστηκαν από ποντικοφάρμακο! Υποβλήθηκαν σε συνεχείς πλύσεις στομάχου, ενώ ένα νοσηλεύεται ακόμα στο νοσοκομείο Παίδων.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ στις εφημερίδες “Εσπρέσσο” και “Δημοκρατία“, το περιστατικό συνέβη προχθές το μεσημέρι στον Δημοτικό Βραφονηπιακό Σταθμό της Παλαιάς Φωκαίας, ο οποίος βρίσκεται υπό την εποπτεία του Ενιαίου Δήμου Σαρωνικού. Τέσσερα έως οκτώ παιδάκια είτε άνοιξαν ένα συρτάρι και βρήκαν τις γνωστές μπάλες-ποντικοπαγίδες, είτε τις βρήκαν στον κήπο και τις θεώρησαν παιχνίδι. Αφού έπαιξαν με το ποντικοφάρμακο, κάποια από τα παιδιά έβαλαν τα χέρια τους στο στόμα τους με αποτέλεσμα να δηλητηριαστούν.

Σύμφωνα με τον διοικητή του «Αγία Σοφία» Μανώλη Παπασάββα «τέσσερα παιδιά ήρθαν σε εμάς και υπεβλήθησαν σε συνεχείς πλύσεις στομάχου. Ένα παιδάκι πήρε άνθρακα που δίνεται σε περίπτωση κατάποσης ποντικοφαρμάκου. Οι γιατροί με ενημέρωσαν ότι είχαν καταπιεί τοξικά».

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!