Δ. Πεντέλης: «Η «τρύπα» των 14,4 εκ. ευρώ από τα χρέη του κ.Γραφάκου»

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Δ.Πεντέλης για την οικονομική διαχείριση του Μ. Γραφάκου.

Συγκεκριμένα αναφέρεται:

Η Συνέπεια Λόγων & Έργων, η Υπευθυνότητα, η Χρηστή Διαχείριση, η Αγορά του οικοπέδου  απέναντι από το Κολυμβητήριο Μελισσίων, τα Έργα Υποδομών συνολικού προϋπολογισμού  4,1 εκ. ευρώ από ευρωπαϊκά κονδύλια  για την πόλη των Μελισσιών από τον μέχρι χτες για κάποιους  «Πεντελιώτη  Δήμαρχο» και η ψήφιση του Προϋπολογισμού του Δήμου έτους 2014,  έχουν οδηγήσει έξι μήνες πριν τις εκλογές, τον αρχηγό της μείζονος μειοψηφίας   κ.  Γραφάκο σε γραφικές πλέον δηλώσεις.

Ο κ. Γραφάκος ας απαντήσει στους δημότες και σ΄εμάς ,

  1. Για το πλασματικό ταμείο και τα αρνητικά ταμειακά διαθέσιμα!!!!!!! του Δ. Μελισσίων & της ΚΕΚΑ στην διάρκεια της θητείας του.

  2. Για τα οικονομικά συντρίμμια ύψους 11,2 εκ. ευρώ!!!!!!!  από χρέη του πρώην Δ. Μελισσίων.

  3. Για τα 2,2 εκ. ευρώ!!!!!!!! που διεκδικούν μέσω στις δικαστικής οδού οι εργαζόμενοι του πρώην  Δ. Μελισσίων & των πρώην Κοινωφελών Επιχειρήσεων.

  4. Για το εκτιμώμενο χρέος 1,0 εκ. ευρώ !!!!!!!! που θα κληθεί να αντιμετωπίσει ο Δήμος από χρέη των πρώην Κοινωφελών Επιχειρήσεων & της ΑΜΝΕΠ σε προμηθευτές και τρίτους.

  5. Για την 3901/2010 απόφαση του Συμβουλίου στις Επικρατείας η οποία κρίνει παράνομη κι ακυρώνει την απόφαση του Δ.Σ. του Δ. Μελισσίων για την επιβολή ειδικού τέλους στα super market  και στις μεγάλες επιχειρήσεις .

  6. Για το τι χρειάζονταν οι 5 Επιχειρήσεις Ιδιωτικού Δικαίου και η μία Α.Ε. στον πρώην Δ. Μελισσίων.

Άραγε πόσες δεκαετίες !!!!!  θα ¨ μπαίνει μέσα ¨ ο Δήμος Πεντέλης μέχρι  να κλείσει την  ¨ τρύπα ¨  των 14,4 εκ. ευρώ  του κ. Γραφάκου;;

Ούτε τα 2,14 εκ. ευρώ από το  ¨Τέλος 0,50 ¨  των δημοτών, ούτε το 1,0 εκ ευρώ το χρόνο από τα super market  και τις μεγάλες επιχειρήσεις, ούτε τα κρατικά έσοδα τα οποία κατά την θητεία του ήταν 60% περισσότερα από τα σημερινά, του έφτασαν για να πληρώσει εργαζόμενους, Δ.Ο.Υ., Ασφαλιστικά Ταμεία, έργα, προμηθευτές και τρίτους;;!!!

Σήμερα ο  Δ. Πεντέλης  βρίσκεται σε διαδρομή οικονομικής εξυγίανσης και σε τροχιά υλοποίησης έργων ανάπτυξης.

Με Kαθαρότητα, με  Σχεδιασμό και σκληρή Δουλειά συνεχίζουμε και θα τα καταφέρουμε.

 
ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ, ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ, ΓΡΑΦΑΚΟΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!