Δ. Πειραιά: Βίντεο με ασκήσεις γυμναστικής για το σπίτι

Ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Πειραιά, ξεκίνησε την προβολή βίντεο με ασκήσεις γυμναστικής για τους δημότες που επιθυμούν να αθληθούν στο σπίτι.

Κάθε απόγευμα, στις 19:00, έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τα βίντεο με τις ασκήσεις και να αθληθούν μέσω της επίσημης σελίδας του Ο.Π.Α.Ν. στο facebook: https://www.facebook.com/OpanPiraeus/

Σημειώνεται, ότι τα βίντεο ασκήσεων δημιουργούνται από τους γυμναστές του Οργανισμού.

Ο Πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Πειραιά κ. Ιωσήφ Βουράκης, σε δήλωσή του, τόνισε πως με δεδομένο ότι οι δημότες έχουν περιορίσει την άθληση εξαιτίας της αναστολής λειτουργίας των αθλητικών χώρων, ο Ο.Π.Α.Ν. έλαβε την πρωτοβουλία σε συνεργασία με τους γυμναστές του, να αναρτά κάθε απόγευμα βίντεο με εύκολες ασκήσεις, θέλοντας να δώσει τη δυνατότητα στους δημότες να αθληθούν στο σπίτι τους. «Μένουμε σπίτι και γυμναζόμαστε», τονίζει ο κ. Βουράκης.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ, ΣΠΙΤΙ, ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!