Δ. Πάργας: Ψάχνει τσοπάνη για τα ανεπιτήρητα ζώα

Ο Δήμος Πάργας ψάχνει τσοπάνη για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα με τα ανεπιτήρητα ζώα, που κυκλοφορούν στους δρόμους της περιοχής θέτοντας σε κίνδυνο τα διερχόμενα οχήματα.

Σύμφωνα με το epiruspost.gr, ο δήμος εξέδωσε σχετική ανακοίνωση, με την οποία ζητά την κατάθεση προσφορών έως και την Παρασκευή 10 Ιουλίου, ώστε να αναδείξει ανάδοχο, που θα συλλέγει και θα φιλοξενεί τα ανεπιτήρητα παραγωγικά ζώα, σύμφωνα με όσα ορίζει η νομοθεσία, ώστε να απομακρύνονται από τον δημόσιο χώρο και ιδιαίτερα από το οδικό δίκτυο.

Ο ανάδοχος, σύμφωνα πάντα με τον Δήμο, θα λαμβάνει το ποσό των 150 ευρώ για κάθε μετάβαση στα όρια του Δήμου, προκειμένου να προβεί στη συλλογή και μεταφορά των ανεπιτήρητων ζώων από τα δημοτικά διαμερίσματα στις εγκαταστάσεις του και το ποσό των 20 ευρώ ημερησίως για κάθε ζώο για χρονικό διάστημα δέκα ημερών, που θα αφορά τον σταυλισμό και την εκτροφή.

Ωστόσο, μετά την παρέλευση των δέκα ημερών, που προβλέπονται από τη νομοθεσία και εφόσον δεν εμφανιστεί ο ιδιοκτήτης των ανεπιτήρητων ζώων, αυτά θα οδηγούνται προς σφαγή και η κατανομή τους θα γίνεται ως εξής: 70% της αξίας θα λαμβάνει ο Δήμος και 30% θα λαμβάνει ο ανάδοχος.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΑΝΑΔΟΧΟΣ, ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΓΑΣ, ΤΣΟΠΑΝΗΣ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!