Δ. Μοσχάτου-Ταύρου: Εκδήλωση για τη σχέση του ανθρώπου με το σύμπαν

Ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου και η Πνευματική Εστία Μοσχάτου διοργανώνουν μία άκρως ενδιαφέρουσα εκδήλωση με θέμα: «Η Επιστήμη ως καταλύτης μιας νέας σχέσης Ανθρώπου και Σύμπαντος». Ομιλητής στην εκδήλωση θα είναι ο Δρ. Μάνος Δανέζης, Αστροφυσικός και Μέλος του Σώματος Ομοτίμων Καθηγητών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

H Εκδήλωση θα διεξαχθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο «Θ. Αγγελόπουλος» στο Μοσχάτο (Κωνσταντινουπόλεως και Σολωμού), το Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2017, στις 18.30 με ελεύθερη είσοδο.

Η Επιστήμη έχει εισαχθεί σε όλους τους τομείς της ζωής μας. Στηριζόμαστε σε αυτή, μας οδηγεί σε συμπεράσματα, μας ορίζει δρόμους και κατευθύνσεις. Ποιος είναι όμως ο ρόλος της στη σχέση Ανθρώπου και Σύμπαντος; Είναι ο καταλύτης που θα δημιουργήσει μία νέα σχέση ανάμεσα σε αυτούς τους δύο αποδέκτες;

Αυτά τα ερωτήματα και ακόμα περισσότερα έρχονται να βρουν απαντήσεις μέσα από την προσέγγιση του Δρ. Μάνου Δανέζη, σε μία παρουσίαση ικανή να ωθήσει το κοινό κάθε ηλικίας σε σκέψεις και αναζητήσεις.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΣΥΜΠΑΝ, ΟΜΙΛΙΑ, ΔΗΜΟΣ ΜΟΣΧΑΤΟΥ-ΤΑΥΡΟΥ, ΜΑΝΟΣ ΔΑΝΕΖΗΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!