Δ. Μάνδρας-Ειδυλλίας: Παραμένει σε λειτουργία το υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στις Ερυθρές

Η άμεση αντίδραση της Διοίκησης του Δήμου και προσωπικά της Δημάρχου Γιάννας Κριεκούκη στο ενδεχόμενο του κλεισίματος του Υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας στις Ερυθρές, στέφθηκε με επιτυχία.

Η επιστολή στην Διοίκηση της Τράπεζας, στον Πρωθυπουργό της Χώρας αλλά και η συνάντηση που είχε η Δήμαρχος την Πέμπτη 18 Απριλίου 2019 στο Δημαρχείο Μάνδρας με τον Περιφερειακό Διευθυντή της Τράπεζας κο Ασημακόπουλο έκαναν ξεκάθαρο το δίκαιο αίτημα της Τοπικής Κοινωνίας και έφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

«Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση και τα στελέχη της Εθνικής Τράπεζας που άμεσα ανταποκρίθηκαν στο αίτημά μας και αντιλήφθηκαν την κρισιμότητα του θέματος για τους πολίτες των Ερυθρών, των Βιλίων και της Οινόης. Για άλλη μία φορά ανέδειξαν το κοινωνικό πρόσωπο που διαθέτει η τράπεζα και την ευχαριστούμε» δήλωσε η Δήμαρχος Γιάννα Κρεικούκη.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΜΑΝΔΡΑΣ- ΕΙΔΥΛΛΙΑΣ, ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!