Δ. Μάνδρας-Ειδυλλίας: Ζητά παρέμβαση Τσίπρα για το υποκατάστημα της ΕΤΕ 

Η δήμαρχος Μάνδρας-Ειδυλλίας, Γιάννα Κριεκούκη με νέα επιστολή της, η οποία αυτή τη φορά απευθύνεται στον πρωθυπουργό, Α. Τσίπρα, ζητά την παρέμβασή του ώστε να αποτραπεί η φημολογούμενη κατάργηση του Υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας στις Ερυθρές.

«Είμαστε αποφασισμένοι να εντείνουμε την πίεσή μας προς όλους όσους μπορούν να εμποδίσουν το φημολογούμενο κλείσιμο του Εθνικής Τράπεζας στις Ερυθρές. Μετά την επιστολή μου που εστάλη στην Διοίκηση της Εθνικής Τράπεζας, απευθύνθηκα και στον Πρωθυπουργό της Χώρας ώστε να παρέμβει και να ακυρώσει κάθε σκέψη για κλείσιμο της ΕΤΕ στις Ερυθρές. Αν και μετά από αυτές τις παρεμβάσεις μου δεν λάβουμε σαφείς δεσμεύσεις για παραμονή του Υποκαταστήματος της ΕΤΕ στις Ερυθρές θα εξετάσουμε την ανάληψη άλλου είδους ενεργειών. Δεν πρόκειται να δεχτούμε τετελεσμένα γεγονότα» δήλωσε η Δήμαρχος Γιάννα Κριεκούκη.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΜΑΝΔΡΑΣ- ΕΙΔΥΛΛΙΑΣ, ΙΩΑΝΝΑ ΚΡΙΕΚΟΥΚΗ, ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!