Δ. Λυκόβρυσης–Πεύκης: Ανεξαρτητοποίηση μέλους της δημοτικής παράταξης του δημάρχου Μαυρίδη

Την ανεξαρτητοποίηση του από τη δημοτική παράταξη «Πεύκη – Λυκόβρυση Η Πόλη της Ζωής μας» και την παραίτηση του από μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. ΠΕ.Α.Π. του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης ανακοίνωσε ο Παναγιώτης Αγγελικόπουλος.

Δείτε την ανοιχτή επιστολή:

Η Διοίκηση του κ. Μαυρίδη φτάνοντας στο τέλος της θητείας της καταδεικνύει πλέον το αληθινό πρόσωπό της. Πρώτα απ’ όλα, στους ανθρώπους που την στήριξαν για να βρίσκεται σε θέση εξουσίας. Τους αντιμετωπίζει «απαξιωτικά» μόλις διαπιστώσει ότι έχουν αντίθετη ή διαφορετική άποψη και μάλιστα με τρόπο που δεν τιμά τον δημοκρατικό και θεσμικό ρόλο του ίδιου του Δημάρχου και επικεφαλής της παράταξης «Πεύκη – Λυκόβρυση Η Πόλη της Ζωής μας».

Από σήμερα και στο εξής δε θα είμαι μέλος της δημοτικής παράταξης του κ. Μαυρίδη ούτε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. ΠΕ.Α.Π. του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης καταθέτοντας δημόσια την ανεξαρτητοποίηση και παραίτησή μου.

Είμαι αντίθετος με τη φιλοσοφία των «κλειστών θυρών» πίσω από τις οποίες συσκέπτεται ο κ. Δήμαρχος και οι εκλεκτοί του, υιοθετώντας στην πράξη μια στρατηγική που δεν ενώνει τους πολίτες, τους υποψηφίους και τα μέλη της παράταξής τους αλλά το μόνο που καταφέρνει είναι να τους διχάσει και να τους απαξιώσει. Το ίδιο έκανε ο κ. Μαυρίδης και στην συνάντηση που συγκάλεσε προσφάτως στο Γραφείο του με αντικείμενο συζήτησης το ΝΠΔΔ ΠΕ.Α.Π., απευθύνοντας πρόσκληση μόνο σε αυτούς που προφανώς τον «υπακούουν». Αν και μέλος της δημοτικής του παράταξης αλλά και μέλος του Δ.Σ. ΠΕ.Α.Π. έκρινε ότι δεν ήμουν αρεστός, αποκλείονταςμε και επισήμως από την εν λόγω «κλειστού τύπου» συνάντηση.

Αυτές οι πρακτικές μας πάνε πίσω αγαπητέ Δήμαρχε. Ταυτίζονται με το παλιό, το οπισθοδρομικό και το κατεστημένο, που μόλις δει ότι δεν το υπηρετείς κοιτάει να σε «αποκλείσει». Πολύ σύντομα λοιπόν οι εκφραστές του «χθες» θα πάνε σπίτια τους, θα χάσουν τα «οφίτσια» και τις αναπαυτικές καρέκλες, διότι επέλεξαν να διοικήσουν εις βάρος των πολλών και της δημοκρατίας.              

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΣΗ, ΔΗΜΟΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ - ΠΕΥΚΗΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΓΓΕΛΙΚΟΠΟΥΛΟΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!