Δ. Κηφισιάς: Μεγάλη επιτυχία για τη συναυλία «Στον καιρό της Αθήνας»

Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου στο Αίθριο του Δημαρχείου Κηφισιάς η συναυλία στον «Στον καιρό της Αθήνας»!!! Μια συναυλία με μουσικές της παλιάς Αθήνας με τη συμμετοχή των ταλαντούχων Δαβίδ Ναχμία στο πιάνο και των Θάνου Πολύδωρα και Εβελίνας Νικόλιζα στο τραγούδι.

Το κοινό απήλαυσε μια εκπληκτική μουσική παράσταση με  μουσικές αναφορές στις δεκαετίες του ’30, ’40, ’50 και ’60 και στα διαχρονικά αγαπημένα τραγούδια των μεγάλων δημιουργών Αττίκ, Μιχάλη Σιουγιούλ, Κώστα Γιαννίδη, Χρήστου Χαιρόπουλου κ.ά.

Στη συναυλία παρευρέθησαν μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου Κηφισιάς Αχιλλέας Κουρέπης, και το μέλος του Δ.Σ. του Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου Κηφισιάς Λίλα Παπαδημητρίου,  η οποία απηύθυνε έναν σύντομο χαιρετισμό στην έναρξη της συναυλίας.

Η είσοδος για το κοινό ήταν ελεύθερη.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ, ΕΠΙΤΥΧΙΑ, ΣΥΝΑΥΛΙΑ, "ΣΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ"


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!